Холивудската актриса и посланик на добра воля на ООН за

...
Холивудската актриса и посланик на добра воля на ООН за
Коментари Харесай

В Русия се задавиха от завист заради посещението на Джоли в Украйна

Холивудската актриса и дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации за бежанците Анджелина Джоли дойде в Украйна на 30 април. Тя беседва с деца, наранени от войната, отприщена от Русия, срещна се на гарата с бежанци от Донбас. Посещението на актрисата е частна филантропична задача, фокусирана върху потребностите на децата, споделиха представители на Джоли.

Самата тя означи, че е изумена от смелостта на украинците: „ Бях очевидец на устойчивостта, смелостта и достолепието на украинския народ пред лицето на терора и контузията от война, която те не са избрали. Въздействието на войната върху потомство украински деца е опустошително. Нито едно дете не би трябвало да напуща дома си. Те стават очевидци на убийството на своите близки, страдат от обстрели и разрушение на къщи “.

И по този начин, разяснявайки визитата на Джоли в Лвов, съветската телевизионна водеща, известна с поддръжката си за режима на Путин и войната в Украйна, Тина Канделаки написа в канала си в Telegram, че й „ прилошало при типа на Анджелина Джоли “.

„ Искрено не разбирам за какво Анджелина Джоли или Шон Пен не пристигнаха в ДНР или ЛНР? Защо нито един западен актьор не се тревожи за хората, които умират през всичките тези години? Защо се пробват толкоз интензивно да изкарат Русия като зло, поредно доказващи, че всички, които са за Русия, са антихуманисти и просто чудовища? “, написа Канделаки.

Думите й съществено ядосаха украинския продуцент и рапър Потап, който незабавно й отвърна:

„ И какъв брой пъти самата Тина Канделаки е била там? Аз да вземем за пример бях два пъти в Луганск и Донецк райони, несъмнено, на страната на Украйна, подкрепяйки въоръжените сили на Украйна с концерти. Тамм бяха и моите сътрудници Карол, Таяна, Мирзоян и така нататък И ние не те помним, Канделаки. Не се учудвай, за разлика от Русия, където художниците са прислужници и листни въшки, в целия цивилизован свят художници, звезди и звездите са глашатаи на свободата, правата на индивида и дейни обществени фигури “.

По-рано ръководителят на държавната корпорация Роскосмос, като предложения актрисата в окупирания Донбас. Обиден, той споделя: „ приятелко, ти ме разочарова… “

Разбира се, имаше и отрицателни мнения под изявленията на Джоли за Украйна в обществените й мрежи. Актрисата беше упрекната в двойни стандарти и поради мълчанието й за Нагорни Карабах, Ирак, Афганистан, Югославия, Йемен и Сирия.

Припомняме, че по време на посещаване. На въпроса дали е уплашена, актрисата отговори: „ Всичко е наред “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР