Холивудската актриса Дженифър Гарнър отри завесата около своя проблем със

...
Холивудската актриса Дженифър Гарнър отри завесата около своя проблем със
Коментари Харесай

Тъжната изповед на Дженифър Гарнър: истината за края на брака й с Бен Афлек

Холивудската актриса Дженифър Гарнър " отри завесата " към своя проблем със напрежението, който е довел и до края на брака й със брачна половинка й Бен Афлек през 2016-а. В изявление за американското предаване CBS Sunday Morning 46-годишната звезда показа, че непрекъснатото медийно внимание към фамилията й в последна сметка е провалило връзките им с Афлек:

" В продължение на 10 години пред дома ни всеки ден имаше по 5-6 коли с папараци. През уикендите съм виждала и по 15-20 автомобила, които ни наблюдават, пред нашата къща. Поглеждайки се обратно във времето, в действителност се усещам уплашена от цялата обстановка "

 ф  

" През всички тези години връзката ни с Бен беше обект на голям медиен интерес, извънредно травматичен за мен. "

 ф  

" Чувствах напрежение върху нашите връзки - сгодени ли сме, би трябвало ли да се оженим, скарани ли сме, избива ме на плач, когато се сетя за тези интервали и по какъв начин прекосявах душевен през тях. "

Джен даже разкрива, че доста постоянно въпреки всичко в брака им да е било наред, медиите " са създавали " проблеми посред им и след това в действителност са усещали разклащания поради непрестанните нападки публицистите.

 ф

Към днешна дата обаче Гарнър като че ли е премислила тези моменти от живота си и към този момент приказва по-мъдро и намерено за тях. Въпреки че се разделиха дефинитивно, тя и Бен се грижат отдадено за децата си, а самата Дженифър нееднократно след краха на връзката им продължи да дава Афлек като татко за образец, който държи на фамилията си.

Те са едни от холивудските някогашни половинки, които в действителност би трябвало да бъдат давани за образец по какъв начин е редно да се грижат за децата си, въпреки и в развой на бракоразвод.

Ние въпреки всичко се надяваме един ден те да съумеят да превъзмогнат проблемите от предишното и още веднъж да продължат житейския си път дружно. Защото в действителност бяха (и са) прелестна двойка!

А повече от изявлението можете да видите тук:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР