Холивуд има своята нова звездна двойка! Макар че всъщност хич

...
Холивуд има своята нова звездна двойка! Макар че всъщност хич
Коментари Харесай

Да запазиш връзката си в тайна за 4 години! Тейлър Суифт успя да скрие гаджето си точно толкова

Холивуд има своята нова звездна двойка! Макар че в действителност никак не е нова, а на цели 4 години. Толкова, става известно, певицата Тейлър Суифт е съумяла да опази връзката си с Джо Алвин от медийното и публично внимание. И този път е доказано!

За разлика от предходните си връзки на 30-годишната певица със звезди като Джо Джонас, Калвин Харис и Том Хидърстън, тази връзка остава загадка и надалеч от папараците. А че Тейлър Суифт има връзка с някого, почитателите ѝ заподозряха още с песни като Gorgeous и Dres.

Виж още: Цената да си най-красивата в света: " Мис Вселена " се оплака от хубостта си

През тази година двамата демонстрираха някаква непосредственост по време на церемонията на Златните глобуси, което роди някакви спекулации по тематиката, само че тя общо взето завърши тогава. Всъщност от 2016 година, тъкмо, когато е почнала връзката им, Тейлър и Джо са били на не едно светско събитие, въпреки и не напълно дружно. 

Виж още: Приятелка на принцеса Даяна със скандални и шокиращи разкрития

През 2017 година английският таблоид The Sun твърди, че двамата са двойка от няколко месеца. Източник на уеб страницата твърдеше, че певицата е летяла до Лондон с частен аероплан, единствено с цел да види обичания. Освен това тя била дегизирана с шапка и ръкавици, с цел да не бъде разпозната. 

Виж още: TikTok разгласи война на Ариана Гранде: Как се забърка певицата във всичко това?

Но, както и споменахме нагоре, почитателите на певицата от дълго време подозираха нещо в тази връзка. Както се знае, Тейлър Суифт обича да приказва за връзките си в песните си. Така да вземем за пример в "...Ready For It? " мистериозно се появи цифрата 91. Именно през 1991 година е роден Алвин. Във видеото тя на телефона си написа и цифрата 21. Той е роден на 21 февруари. 

Виж още: Официално изказване: Ще става ли Джъстин Бийбър татко?

През 2017 година пък Ед Шийрън, който е добър другар на Тейлър, разяснява в телевизионно предаване, че тя има връзка с британец. " Те са толкоз влюбени, само че желаят да държат връзката си в загадка ", разяснява тогава той и съобщи, че утвърждава колегата на приятелката си. 

Година по-късно и Тейлър, и Джо, разгласиха фотоси от едно и също място едновременно, което трябваше да е най-големият жокер за всички ни.

Изображение: https://www.instagram.com/taylorswift/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР