Холивуд има своята нова най-високоплатена звезда. Става въпрос за актьора

...
Холивуд има своята нова най-високоплатена звезда. Става въпрос за актьора
Коментари Харесай

Холивуд има своята нова най-скъпоплатена звезда! Защо Netflix реши да даде 100 млн. на Даниел Крейг

Холивуд има своята нова най-високоплатена звезда. Става въпрос за артиста Даниел Крейг, който подписа контракт за колосалните 100 млн. $. 

Виж още: Кендъл Дженър се окичи със златен орден, гаджето ѝ го даде 

Договорът е сред него и Netflix, като става въпрос за два кино лентата - продълженията на Knives Out. Според Variety повода за този затлъстял хонорар е опитът на платформата да компенсира актьорите, които сигурно биха получили по-добро възнаграждение, в случай че филмите с тях дебютираха на огромен екран, а не онлайн. Така да вземем за пример към този момент направиха и от Amazon със Скалата, Леонардо Ди Каприо и Дженифър Лопес. 

Виж още: Така наподобява фамилният живот на Ариана Гранде! Певицата повдигна завесата 

Въпреки тлъстия чек, от Variety разясняват, че най-вероятно децата на артиста няма да видят доста от положението на татко си. Причината е, че неотдавна той разгласи, че ще подари всичките си пари за щедрост.

Виж още: Изненада! Кайли Дженър е още веднъж бременна 

Даниел Крейг и брачната половинка му, Рейчъл Вайс, станаха родители за първи път през 2018 година Актьорът има и щерка, родена през 1990 година " Моята философия е да се оттърва от всичко преди да умря ", показа преди време той в изявление, давайки образец с американски фабрикант, дарил цялото си положение преди да почине.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР