Холи Уилоуби се забърка в спор с новите си шефове

...
Холи Уилоуби се забърка в спор с новите си шефове
Коментари Харесай

Холи Уилоуби се забърка в спор с новите шефове на Netflix, след като изтекоха поверителни подробности за заплащането

Холи Уилоуби се забърка в спор с новите си шефове в Netflix поради отчети, за които се твърди, че разкриват поверителни детайлности за нейното възнаграждение.

Съобщено е, че стрийминг колосът е пръснал £10 милиона, с цел да наеме известни британци за риалити шоуто Bear Hunt – с домакините Холи и гуруто на оцеляването Беър Грилс, които са прибрали съвсем £1 милион всеки. Но приключването на информация не се одобри добре в централата на Netflix, която се пробва да пази доста поверителна информация.

Това даже накара шефовете да издадат нови предизвестия на своите звездни имена, че поверителността би трябвало да се поддържа от самото начало. Източник сподели: „ Netflix е в действителност непоколебим по отношение на приключването на информация и всичко, което е предварително. Те имаха среща и повдигнаха новия сериал на Холи и споделиха, че са в действителност смутени от това по какъв начин е изминал и има толкоз доста разнообразни отчети за това какъв брой й е било платено, с цел да направи шоуто. Просто не е в неговия жанр. Netflix набира наде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР