Холи Джейн, която живее в Калифорния, САЩ, е самотната майка

...
Холи Джейн, която живее в Калифорния, САЩ, е самотната майка
Коментари Харесай

Църква анатемоса Холи Джейн заради голи фотоси /снимки/

Холи Джейн, която живее в Калифорния, Съединени американски щати, е самотната майка на четири деца. И защото е мъчно да отглежда сама наследниците си, тя стига до крайното решение да разгласява свои пикантни фотоси по бански в обществените мрежи - и за малко време се " снабдява " с 211 000 почитатели и стартира да печели към 45 000 $ на месец.
Всичко звучи прелестно, само че има един проблем - Холи е член на мормонската общественост. А да бъдеш инфлуенсър и част от религиозното течение са две безусловно несъвместими неща. И разумно младата жена стартира да получава сериозен отпор от хората в общността. Но тя държи на своето и продължава да споделя " непристойни " фотоси и видеоклипове. И наподобява, че на членовете на църквата най-сетне им е писнало.
В резултат на това, Холи получава писмо от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, в което се показва, че участието ѝ ще бъде прекъснато заради " държание, противоречащо на законите и реда на Църквата ". " А аз не считам, че върша нещо неправилно ", споделя инфлуенсърката и прибавя, че се е надявала на някаква друга форма на неодобрение.
" Изненадана съм, че са толкоз строги. Мисля, че Бог ме поддържа - аз чествам тялото, което Той е основал, по методичен и моден метод. Освен това съм добър човек и добра майка, всичко е законно, просто работя интензивно. "
Холи споделя и, че откакто локалният свещеник е бил известен за профила ѝ в Instagram, той е посетил дома ѝ в опит да я убеди да го закрие. " Той се отнесе с мен като към продажница. Каза ми да предпочитам сред кариерата си и участието в църквата ".
Неспособна да го убеди, че има на своя страна " божията поддръжка ", тя стартира да заобикаля епископа, само че скоро получава уведомление, че " съветът " на църквата се събира, с цел да реши " присъдата " си. Вследствие на което тя получава въпросното писмо.
Подобни крайни решения от страна на църковната общественост се взимат доста рядко.
" Това е все едно папата да ви изпрати известие и да ви каже: " край ". Сега се усещам изгубена, безпокоя се за децата си, които желаят не престават да посещават църквата и да се срещат с хората там ", споделя Холи и не схваща какво е общото сред религиозната ѝ принадлежност и това, че се " съблича онлайн ".
И Холи, продължавайки да практикува мормонската религия в дома си, си отмъщава, като не стопира да споделя фотоси и видеоклипове на страницата си.
" Имам милиони гледания, когато демонстрирам бикините си. Но даже и в мрежата има хора, които ме упрекват и даже ме питат " по какъв начин се назовавам християнка ". Но, в последна сметка, всеки бърка ", споделя още Холи и е уверена, че нищо няма да я спре от сполучливата онлайн кариера, написа Indy100.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР