Холгер Руне просто не може да спре да провокира по

...
Холгер Руне просто не може да спре да провокира по
Коментари Харесай

Руне се оплака от организаторите и се заяде с феновете след края на участието си в Монако

Холгер Руне просто не може да спре да предизвика по всякакъв метод цялата тенис общност през актуалната седмица. Датчанинът даде всичко от себе си, с цел да изкара отвън релси Григор Димитров и Яник Синер по време на срещите му с тях на Мастърса в Монте Карло, а несъмнено можем да кажем, че значително реализира задачата си.

Все отново италианецът не се пречупи от психическите му игри и го в профил от шампионата, като феновете усетиха най-добре същинското лице на 20-годишния състезател и го изпратиха от корта с бурни освирквания, на които той отговори с следващите си грозни жестове към тях, а преди този момент беше влезнал неколкократно в вербален спор със съдията на стола - Дамиен Дюмосоа.

Впоследствие очевидно международният номер 7 е имал задоволително време, с цел да прегледа наличието в обществените медии и несъмнено не е останал благополучен от една съответна обява на ATP Tour, която е съпроводена от текст " дано силата бъде с теб " и е предопределена за един от уинърите на Синер в дуела му със скандинавеца, а ето каква беше ответната реакция на миналогодишния финалист в конкуренцията:

" Какво би трябвало да значи това ATP? На първо място въобще не ми осигурихте най-хубавите вероятни условия, като ме принудихте да играя два мача в един и същи ден. Приключих доста късно втората среща, само че не ми дадохте съвсем никакво време за възобновяване. Съдията на стола пък направи решителни неточности в моя щета и ми даде изцяло несправедливо предизвестие, което оказа отрицателно въздействие върху играта ми. Нека силата бъда с теб? Боже господи... " - гласеше отговорът на Руне.

Разбира се, почитателите не останаха длъжни на датчанина и побързаха да го репликират, като му споделиха, че същинските първенци не " плачат " по този метод, а младокът още веднъж не се поколеба да влезе в следващ спор:

" Привет! Ако желая да рева, ще рева. Ако пък желая да викам, ще викам. Това съм аз и апропо в никакъв случай не съм плакал. Значението на поста ми беше, че това е един от най-кратките шампионати, на които съм взел участие в Европа и все пак изиграх 3 мача. Наистина доста дейно " - продължи някогашният първенец от Мастърса в Париж с обвиняванията към уредниците на конкуренцията в Монако.

Meaning what …..? Not that you gave me the best conditions in the first place having to play 2 matches the day before ending late, leaving almost no recovery time. Chair Umpire making crucial mistakes and giving wrong warning that disturbed the game. May the force be…
— Holger Rune (@holgerrune2003)
Hi. If I want to cry, I cry. If I want to scream, I scream. That’s me
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР