Холдинг Вертолети Русия“ (в състава на Ростех“) планира да достави

...
Холдинг Вертолети Русия“ (в състава на Ростех“) планира да достави
Коментари Харесай

Русия увеличава производството на военни и граждански хеликоптери

„ Холдинг „ Вертолети Русия “ (в състава на „ Ростех “) възнамерява да достави към 190 военни и цивилен транспортни средства както за Русия, по този начин и за задгранични клиенти през 2021 година, което е с 20 хеликоптера повече от предходната година, съобщи пред РИА Новости изпълнителният шеф на компанията Андрей Богински.

През 2020 година компанията достави 170 хеликоптера, 95 от които военни.
 Русия основава аероплан за ръководство на войските при положение на нуклеарна война Русия основава аероплан за ръководство на войските при положение на нуклеарна война
В Русия, във Воронеж, стартира производството на аероплан за ръководство на войските при положение на нуклеарна война, написа РИА Новости. Той е про...

„ Планираме да създадем към 190 хеликоптера общо за тази година. Те са разпределени по следния метод: към 50 хеликоптера за държавна защита, което включва Министерството на защитата, Министерството на изключителните обстановки и други ведомства, към 55 за военно-техническо съдействие и 85 цивилен хеликоптера - както в Русия, по този начин и в чужбина “, сподели Богински.

Руският холдинг е един от международните водачи в хеликоптерната промишленост, единственият разработчик и производител на хеликоптери в Русия. Холдингът е учреден през 2007 година Централният офис се намира в Москва.

Холдингът включва пет хеликоптерни завода, две конструкторски бюра, както и предприятия за произвеждане и поддръжка на съставни елементи, авиореминтни фабрики и сервизна компания, която дава следпродажбена поддръжка в Русия и в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР