Холът е едно от помещенията, в които прекарваме голяма част

...
Холът е едно от помещенията, в които прекарваме голяма част
Коментари Харесай

Подредете хола си така и ще жънете само успехи, очакват ви много щастие и благополучие

Холът е едно от пространствата, в които прекарваме огромна част от деня си, когато сме у дома. Той би трябвало да е комфортен и спретнат вярно, с цел да ни дава по този начин нужната почивка и качествена отмора.
Фъншуй като клон на китайската медицина, разглеждаща здравето на човек от научна и духовна позиция, е изкуство, което ни оказва помощ да подредим дома си по метод, който да канализира вярно позитивната сила и да ни помогне да се усещаме изцяло добре.
Целта е да се сътвори баланс и естетика във всички аспекти на живота, който живеем,
така че стресът да е най-малък, а почивката – в действителност пълноценна.

Създавайки уравновесено пространство, в което силата да тече свободно, ние си оказваме помощ на физическо и прочувствено равнище.
Как вярно да подредим всекидневната, тъй че да дава отговор на стандартите на фъншуй?
Намалете безпорядъка до най-малко
В един дом, населяван от няколко члена на фамилията, е обикновено да има разхвърляни сектори. Няма по какъв начин жилището да е стерилно, до момента в който в него живеят хора, още повече в случай че имат деца. Но е значимо безпорядъкът да се сведе до най-малко.
Той задръства силата и неумишлено ви кара да се чувствате угнетени и изтощени.

По-светлото постоянно е по-добре
Осветлението е значимо за всекидневната. Постарайте се да поставите мощни осветителни тела, които да можете да контролирате поотделно, тъй че когато нямате потребност от изобилна светлина, просто да изключите някоя от лампите. Иначе е от голяма важност да осигурите оптимално количество светлина, когато е нужна.
Цветовете имат значение
Тъй като холът е помещението, в което хората донасят силата и страстите си извън, от огромно значение е той да е обзаведен в светли цветове, които гълтам и отразяват тази сила без да я задържат в дома.

Препоръчителни са светлите тонове, като жълто, бежово, екрю, бяло, кафяво – въобще, земните нюанси. Мебелите би трябвало да са огромни и с верни форми.
Успокояващите цветове, като синьо, зелено, сиво, би трябвало да участват като дребни акценти.
Декорирайте стените
За да извършите вибрациите във всекидневната още по-осезаеми и положителни, украсете стените с изтънчено изкуство. Добре е на картините да са изобразени животни, цветя, земни пейзажи, дървета, стимулиращи живота и положителната сила.
Създайте баланс

Един от главните постулати във фъншуй е основаването на баланс. Затова не се фокусирайте единствено върху един цвят или материал, от който да са основани мебелите ви, а направете уравновесена композиция най-вече от естествени материали и земни цветове.
Инфо: az-jenata.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР