Холандците гласуват на регионални избори днес - броени дни след

...
Холандците гласуват на регионални избори днес - броени дни след
Коментари Харесай

Холандците гласуват на регионални избори

Холандците гласоподават на районни избори през днешния ден - б роени дни след нападението в трамвай в Утрехт, съобщи Асошиейтед прес.

Те са одобрявани като самобитен тест за известността на ръководещата коалиция на премиера Марк Рюте в средата на мандата. 

Изборите също така могат да лишат държавното управление от болшинство в горната камара на Народното събрание. Днес се избират 570 депутати в районните парламенти, които на собствен ред през май ще избират представители в Сената, горната камара на националния парламент.

Изборите ще се състоят единствено два дни , откакто въоръжен мъж откри пукотевица в трамвай в град Утрехт, Централна Холандия, убивайки трима пасажери и ранявайки тежко още трима.

Социологическите изследвания отреждат мощни позиции на популистките антиимиграционни партии " Форум за народна власт " и Партията на свободата на антиислямския народен представител Герт Вилдерс, отбелязва Асошиейтед прес.-->

Избирателите гласоподават и за членове на препоръките, които дават отговор з а поддръжката на дигите и локалните водни пътища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР