Холандските митници са иззели над 1,6 тона кокаин, скрит в

...
Холандските митници са иззели над 1,6 тона кокаин, скрит в
Коментари Харесай

В Нидерландия хванаха над 1,6 т кокаин в пристанището на Ротердам

Холандските митници са иззели над 1,6 тона кокаин, прикрит в колета от банани, какаови зърна и цимент в пристанището на Ротердам , оповестиха от прокуратурата, осведоми " Евронюз ".

Наркотиците с приблизителна стойност от 127 млн. евро при продажба на улицата са били скрити в три контейнера , които са пристигнали в най-голямото пристанище в Европа.
 Европейски страни разрушиха наркомрежа и задържаха тонове кокаин
Европейски страни разрушиха наркомрежа и задържаха тонове кокаин

Съвместна интервенция удари наркотрафика на континента

" Първият резервоар пристигна от Еквадор и беше претрупан с банани , предопределени за компания в Барендрехт, покрай Ротердам ", прецизираха от прокуратурата.

" Наркотиците във втория резервоар са открити в товар от какаови зърна, също от Еквадор, само че които са минали директно през Колумбия и по-късно са пристигнали през Антверпен ", допълниха от холандското обвиняване.

Трети резервоар, претрупан с цимент, предопределен за Португалия, съдържал пет спортни сака, цялостни с опиати .
 В Черна гора заловиха над звук кокаин в пратка с банани
В Черна гора заловиха над звук кокаин в пратка с банани

Конфискувани са 1205 пакета опиат...

Тази година се усилиха изземванията в пристанището на Ротердам, което в този момент се счита за един от основните портали в Европа за опиати, изключително кокаин.

Холандските митнически управляващи оповестиха във вторник, че са конфискували рекордните 68 тона кокаин тази година, по отношение на 49 тона през 2020 година

Органът на Европейски Съюз за битка с престъпността предизвести, че Нидерландия и прилежаща Белгия се трансформират в огромни центрове за кокаин, изключително за колета от Колумбия .

Крайбрежието на Северно море в този момент " изпревари Иберийския полуостров като съществена входна точка за кокаин в Европа ", уточни Европол в отчет през септември.

След канабиса, кокаинът е вторият най-популярен опиат в Западна и Централна Европа, с към 4,4 млн. употребяващи през последната година, се прецизира в отчета.
 В Нидерландия хванаха близо 3 тона кокаин
В Нидерландия хванаха близо 3 тона кокаин

Иззети са и милиони евро в брой
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР