Холандски дизайнер създаде уникална високо технологична рокля, която става практически

...
Холандски дизайнер създаде уникална високо технологична рокля, която става практически
Коментари Харесай

Рокля става прозрачна, когато сте възбудени

Холандски дизайнер сътвори неповторима високо софтуерна рокля, която става на практика транспарантна, когато облечената с нея дама усети прилив на възбуденост. Какъв по-добър сигнал за това по какъв начин протича вашата първа среща?

Наречена Intimacy, роклята е артикул на дизайнера Даан Розегарде и неговото ателие Studio Roosegaarde. Нейната цел е да открие връзката сред технологията и реакциите на тялото. Роклята е направена от непрогледен е-станиол, само че когато записва възбуденост в тялото, той става транспарантен.

Засега роклята се предлага в два модела: Intimacy White и Intimacy Black.

В умното фолио е вградена безжична технология, LED светлини, обръчи и още няколко други материали. " Социалните отношение дефинират равнището на бистрота на облеклото и по този начин основават чувство за цялостно откриване ", разказва метода на деяние дизайнера. 

Розенгарде работи по прототипа цели две години и към този момент е подготвен да пусне роклята в продажба онлайн таман за празника на Св. Валентин. В момента роклите са изложени в частни сбирки в Хонг Конг и Париж, а техният основател дава обещание, че към този момент работи по нова линия дрехи, които този път са предопределени за мъже и ще стават транспарантни, когато носещият ги лъже.

 

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР