Холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от

...
Холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от
Коментари Харесай

Холандската кикбокс легенда Петер Артс пристига в София с 4-ма свои бойци за второто издание на SENSHI

Холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от най-хубавите кикбоксьори за всички времена, идва в България дружно с четирима от своите най-хубави бойци, за втората професионална бойна церемония вечер SENSHI. Тя ще се организира на 20 април в столичната зала " Арена Армеец ". Бойците, на които Артс е треньор, ще се изправят против някои от най-силните български състезатели в жанр K-1.
 Триумф за България в първото издание на бойната церемония вечер Senshi! Обновена
Триумф за България в първото издание на бойната церемония вечер Senshi!

Това беше единствено първото събитие за веригата, идващото ще бъде в " Арена Армеец "

Петер Артс е световновноизвестно име в кикбокса. Той има зад тила си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и единствено 35 загуби като експерт. Артс е троент първенец на най-силната кикбокс верига в историята K-1 и е прочут с опустошителните си високи ритници, които му печелят прозвището Холандския дървосекач.

Второто издание на професионалните бойни церемония вечери SENSHI ще предложи на публиката зрелищни борби по кикбокс в жанр К-1, като две от тях ще бъдат за Световна и Европейска купа на WAKO PRO. За пръв път ще има конфликт за специфичната купа SENSHI. Подготвя се и доста мощна муай тай среща, както и киокушин дуели, които ще се играят по разпоредбите на KWU International Professional League. Очаквайте детайлности за бойната карта на втората бойна церемония вечер SENSHI. Участниците в събитието ще бъдат оповестени скоро и на уеб страницата Boec.BG.
 Снимка 408506
Източник:

Професионалните бойни церемония вечери по кикбокс и муай тай SENSHI са нова верига спортни събития, които целят да разпространяват и развият бойните спортове у нас като дадат естрада за осъществяване на висока класа надпревари с някои от най-силните кикбоксьори в Европа. Първата професионална бойна церемония вечер се състоя през февруари във Варна и препълни най-голямата зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта. Състезанието беше намерено със зрелищно пиротехническо шоу, аудио и образни резултати, а дуелите подвигнаха на крайници публиката в залата.
 Снимка 408500
Източник:

Второто издание на SENSHI дава обещание още по-големи изненади и доста забавни борби.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР