Холандската компания Streacom предлага на овърклокърите и компютърните ентусиасти портативния

...
Холандската компания Streacom предлага на овърклокърите и компютърните ентусиасти портативния
Коментари Харесай

Streacom анонсира портативния стенд BC1 Mini за Mini-ITX дънни платки

Холандската компания Streacom предлага на овърклокърите и компютърните запалянковци портативния отворен стенд BC1 Mini, подобаващ за тестването на Mini-ITX дънни платки.

Новото устройство е на процедура същото, като предходния модел BC1 за ATX дъна. Стендът е изработен от алуминиеви пластини с дебелина 8 милиметра. Предлагат се модели със сребрист, черен и червен цвят.



В съединен тип отвореният стенд Streacom BC1 Mini заема пространство с размери 230 x 190 x 8 милиметра. Теглото на устройството е към 805 грама.



На стенда може да бъде сложена Mini-ITX дънна платка и трислотова видеокарта, която се слага изпод. Под стенда има място за SFX или SFX-L компютърно зареждане и за два 2,5-инчови хард или флаш дискове. Вентилаторите и радиаторите се слагат на краищата на Streacom BC1 Mini благодарение на специфични закрепвания и скоби. Възможно е слагането на 240 мм, 140 мм, 120 мм, 92 мм и 80 мм вентилатори.

Отвореният стенд Streacom BC1 Mini за Mini-ITX дънни платки може да бъде закупен от формалния уебсайт на плана OpenBenchTable. Цената на сребристата версия в $149 . Черният и аленият вид костват надлежно $174 и $189 . Цената на доставката е включена в цената.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР