Холандката, която се опита да покори българския ефир е секси,

...
Холандката, която се опита да покори българския ефир е секси,
Коментари Харесай

Горещата Андреа от Hells Kitchen показа сексапилните си приятелки

Холандката, която се опита да покори българския ефир е секси, готви изобретателно, можеш да се схванеш с нея на български, а на всичкото от горната страна e супер земна и естествена. Така разказват Андреа Аксе, чиято звезда изгря с присъединяване ѝ в последния сезон на Hell's Kitchen.

Колоритната мацка, по която въздишаха не малко български мъже по време на излъчването на " Кухнята на пъкъла ", в този момент готви нов план с Ники, с който си станаха много близки, само че за момента двамата не издават детайлности към работата им.

Докато чакаме за повече информация, Андреа постна малко видео, на което е в компанията на две от най-хубавите си приятелки. " Приятелки вечно ", написа към клипчето си нидерландката. Последователите на Андреа обаче са обърнали особено внимание на нейните приятелки, за които би трябвало да се означи, че са много симпатични.

Тъмнокосата мацка се споделя Шърли и е предстоящ татуист, а през август ще стане мама за първи път. За страдание на мъжкия пол Шърли е от дълго време заета. Блондинката пък носи забавното име Нинон, също луда фенка на татусите. Самата Андреа има много татуировки по себе си с друга история и обръщение, само че кулинарката не приказва доста за тях. Очевидно е обаче, че сред трите има същинско другарство и много общи ползи, написа Vbox7.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР