Холандия е една от най-чистите и подредени страни в Европа.

...
Холандия е една от най-чистите и подредени страни в Европа.
Коментари Харесай

При какво условие холандците ще взимат по-висока заплата

Холандия е една от най-чистите и подредени страни в Европа. От доста години насам страната по всякакъв начин се пробва да развива устойчиви практики, а вложенията в " зелена " инфраструктура се равняват на стотици милиони.

Градското колоездене е една от главните сфери, в които държавното управление влага огромни старания дотам, че велосипедът е трансфорат в един от знаците на страната.

Една четвърт от 17-милионната популация на страната всекидневно употребява колело като главно средство за превоз, което прави Холандия една от водещите страни по този индикатор.

Сега наподобява, че държавното управление има намерение да подтикне още по-голям % от популацията да върви на работа с колело, откакто неотдавна бе разгласен закон, съгласно който чиновниците, ходещи на работа с велосипед, ще получават по 19 евро цента на километър като добавка към заплатата си.

100 милиона евро от парите на данъкоплатците пък ще бъдат вложени в основаване на нови велоалеи и паркинги за колела.

 Колко коства поданството в другите страни
Колко коства поданството в другите страни

Къде е най-евтино

В известие към медиите държавното управление посочи, че главната цел е оптимално да се понижи използването на коли в града, което би довело до по-малко тапи, по-бързо напредване за всички и доста по-чиста околна среда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР