Холандия достигна финала в Лигата на нациите. Лалетата направиха пълен

...
Холандия достигна финала в Лигата на нациите. Лалетата направиха пълен
Коментари Харесай

Холандия използва детински грешки на англичаните и е на финал в Лигата на нациите

Холандия доближи финала в Лигата на нациите. " Лалетата " направиха цялостен поврат за 3:1 против Англия след продължения.

Воденият от Роналд Куман тим се възползва чудесно от няколко доста груби неточности на отбраната на противника. Във финала " лалетата " ще се изправят против домакина Португалия, който се наложи с 3:1 против Швейцария.

Двубоят в Гимараеш беше трогателен, като мина през разнообразни забавни моменти. Първото полувреме беше равностойно, като двата тима се стремяха да нападат постоянно, а англичаните съумяха да поведат.

В 30-ата минута Матайс де Лихт извърши нарушаване в наказателното поле и Маркъс Рашфорд извърши тъкмо дузпата, с цел да даде преднина на тима си.

След почивката холандците заиграха доста по-добре и сътвориха доста благоприятни условия. В 73-ата минута Де Лихт засече с глава центриране от дясно, с цел да изравни.

 Мимолетната наслада на Джеси Лингард и последователите на Англия в 83-ата минута
© Reuters

Мимолетната наслада на Джеси Лингард и последователите на Англия в 83-ата минута

Десет по-късно Джеси Лингард беше изведен пред вратата и вкара. След интервенция на системата за видеоповторенията попадението не беше зачетено поради засада. Секунди по-късно технологията още веднъж имаше роля поради подозрения за дузпа за Холандия, само че такава не беше дадена.

Очаквайте детайлности!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР