Холандецът Робин Хаасе продължи с добрите си игри на турнирите

...
Холандецът Робин Хаасе продължи с добрите си игри на турнирите
Коментари Харесай

Хаасе изхвърли Саша Зверев от Синсинати, Вавринка победи Нишикори

Холандецът Робин Хаасе продължи с положителните си игри на шампионатите на твърди кортове в Съединени американски щати, откакто победи международния номер 4 Александър Зверев с 5-7, 6-4, 7-5 в мач от втория кръг на Мастърса в Синстинати.

Миналата седмица 55-ят в международната класация Хаасе записа победи над Кей Нишикори и Денис Шаповалов, с цел да стигне до четвъртфиналите на Роджърс Къп, а в този момент записа втори следващ трисетов триумф, с цел да откри място в третия кръг в Синсинати. Зверев бе извънредно неуверен на личен сервис в този мач, като завоюва по-малко от 45 % от точките на втори сервис и позволи цели шест пробива на подаването си. Хасе от своя страна сподели темперамент във значимите моменти в решаващия сет, с цел да стигне до крайния триумф след два часа и 24 минути. За място на четвъртфиналите холандецът ще спори с Пабло Каренцо Буста от Испания, който победи квалификанта Брадли Кан с 6-4, 6-4.

За третия кръг се класира и носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка след триумф над Кей Нишикори с 6-4, 6-4. Швейцарецът бе нападателен от главната линия и на стабилен на личен сервис, с цел да стигне до триумфа след час и 28 минути игра. За Вавринка следва дуел с унгареца Мартон Фучович. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР