Хокеистите от НХЛ Картър Харт (Филаделфия, Майкъл Маклауд и Кал

...
Хокеистите от НХЛ Картър Харт (Филаделфия, Майкъл Маклауд и Кал
Коментари Харесай

Осем хокеисти от НХЛ ще бъдат разследвани по обвинение, че са насилили момиче след шампионско парти

Хокеистите от НХЛ Картър Харт (Филаделфия, Майкъл Маклауд и Кал Фуути (Ню Джърси Девилс) и Дилън Дюб от Калгари Флеймс са упрекнати в полово принуждение над жена, като има информацията, че групата е била от осем индивида. Случаят е от 2018-а година, само че става ясно в този момент.

Адвокатите на Харт, Маклауд, Фуути и Дюб оповестиха, че всички те са упрекнати в полово принуждение от полицията в Лондон – град в канадската провинция Онтарио. Те отхвърлят техните клиенти да са правили нещо неправилно. Меган Савар и Риаз Саяни – юристи на Харт, обявиха: " Той е почтен, незаслужено упрекнат и това ще бъде потвърдено на вярното място, в подобаващия съд ".

Адвокатите на Маклауд и Дюб също обявиха, че ще пледират почтени за своите клиенти. Защитата на Фуути – Джулиана Грийнспан, разгласи клиентът и за „ почтен по обвиняването и ще се пази против това обвиняване, с цел да почисти името си “.

Четиримата състезатели, както и още един – към този момент някогашен играч, си взеха отмора от клубовете си и не упражняват.

Полицията в Лондон (Онтарио) стартира следствието през 2022-а година, когато откри доказателства, че осем хокеисти от тима, станал международен първенец за младежи, са атакували полово въпросната дама след гала-вечеря, на която тимът е чествал купата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР