Хокеистите на Сан Хосе Шаркс“ изравниха на 2-2 победи сериятав

...
Хокеистите на Сан Хосе Шаркс“ изравниха на 2-2 победи сериятав
Коментари Харесай

Сан Хосе“ изравни серията срещу Лас Вегас“

Хокеистите на „ Сан Хосе Шаркс “ изравниха на 2-2 победи сериятав НХЛ против „ Лас Вегас “, откакто разгроми с 4:0 сензацията на сезона. Маркус Сьоренсен и Йоонас Донской осигуриха бърз старт за „ Акулите “, откакто вкараха първите два гола в мача- тъкмо каквато беше концепцията на треньора им Петер де Бур.

Головете паднаха в границите на три минути и половина в края на първата част, а вратарят Мартин Джоунс отрази 34 удара и записа шести „ изсъхнал “ в плейофите. По този метод Джоунс се изравни с Евгени Набоков в класацията за най-вече избавени удари в мачове без позволен гол.

Във втората третина Томас Хертъл повиши на 3:0, като за него това е пето попадение в плейофите. Крайното 4:0 оформи Джо Павелски в 51:43 минута при числено предимство. Логан Кутюр стреля и при добавката Павелски вкара зад Фльори, който приключи мача с 30 спасявания. Петата среща е в петък в Лас Вегас.

На личен терен „ Бостън “ отстъпи с 1:4 против „ Тампа Бей “, като Онджей Палат вкара два гола. По едно попадение за спечелилите прибавиха Антъни Чирели и Стивън Стамкос. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР