Ходжата комарджия Алейдин Тахиров, който твърди, че лекува от хазартна

...
Ходжата комарджия Алейдин Тахиров, който твърди, че лекува от хазартна
Коментари Харесай

Ходжа комарджия кълне журналисти

Ходжата комарджия Алейдин Тахиров, който твърди, че лекува от хазартна взаимозависимост, изтрещя. След обявата, в която се оповестява, че е изгубил доста пари в казино в Кърджали, той стартира да сипе закани против публицисти от локална медия.

" Ще се апелирам по пет пъти дневно да загинете в злополука, дружно с децата си! “, с тези думи духовникът се обърнал към екипа на 24rodopi.com.

" Късметът е постоянно с мен. Играя постоянно, имам обичани цифри, които в никакъв случай не трансформирам. Ако не излязат през днешния ден, ще е на следващия ден, в случай че не на следващия ден – другата седмица, и по този начин. Просто човек би трябвало да има вяра “, обяснил той по време на приемането на облагата му от десетки хиляди лв. от
хазартна игра.

Тахиров твърди, че лекува разнообразни зависимости и скапва вълшебства. Рекламира се, че е приключил духовното учебно заведение в Шумен.

" Вземам друго на всички места - 50, 80,100 лв.. В Кърджали повече, че турчолята имат повече пари “, споделя пред кореспонденти преди години Алейдин.

Изданието напомня, че преди месеци една къща изгоря в село Бенковски. Сигнал бе подаден в точния момент с помощта на вярващи, които таман си тръгвали от джамията след вечерната молитва и видели пламъците. Именно те са избавили спящите в нея родители на… Алейдин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР