Ходенето в сняг и лед може да бъде наистина трудно,

...
Ходенето в сняг и лед може да бъде наистина трудно,
Коментари Харесай

NHS споделя трик за ходене с „пингвин“, за да избегнете падане в сняг и лед

Ходенето в сняг и лед може да бъде в действителност мъчно, тъй като в случай че вървите прекомерно бързо или както вършиме нормално, рискувате да паднете над и да се нараните.

Тъй като в елементи от Шотландия доближават минусовите -17C, шефовете на NHS издадоха някои препоръки по какъв начин най-добре да вървите по рисковите заледени улици - само че може да се почувствате малко неуместно, когато го вършиме то. Тяхната рекомендация е да ходите като пингвин и въпреки да наподобява неестествено, в случай че това ви защищава от съществени пострадвания в тези ледени условия, тогава би трябвало да си коства да опитате - нали?

При минусови температури и заледени пътища, които ще продължат, NHS Greater Glasgow и Clyde пуснаха някои препоръки за това по какъв начин хората могат да избегнат самонараняването. Съветът на групата включва леко прегъване на коленете, с цел да ги поддържате отпуснати, ориентиране на стъпалата леко на открито, опъване на ръцете и по-късно постепенно люлеене напред с плоски стъпала.

Д-р Емилия Крайтън, шеф по публичното здраве в NHSGG...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР