Ходенето от избори на избори не обслужва обществения интерес.Това заяви

...
Ходенето от избори на избори не обслужва обществения интерес.Това заяви
Коментари Харесай

Митов: Не знам дали съществува друг действащ значим политик, освен Бойко Борисов

Ходенето от избори на избори не обслужва публичния интерес.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Според него всички парламентарно показани политически обединения би трябвало да осъзнаят това.

„ От години не знам дали съществува различен настоящ важен политик, с изключение на Бойко Борисов. Затова като стане нещо в страната, всички търсят Бойко Борисов и се обръщат към него. Дали ще се пробват да го плашат, дали да го прелъстяват – това към този момент е въпрос на обстановка. Това е политикът фактор в България”, уточни Митов, разяснявайки изказванията на основния прокурор Иван Гешев.

По думите на Даниел Митов слуховете, че ГЕРБ е „ пазена” от някого или партията пази някого, са мит.

„ Предполагате ли, че аз, който пострадах от нереформираната прокуратура, който в продължение на години трябваше да се занимава с измислени обвинявания и да си чисти името, ще вардя някого или някой мен ме пази? Действали сме систематично и кардинално. От месеци насам заявяваме, че ще подкрепим механизъм за надзор на основния прокурор и правосъдна промяна. Да, спори се за това каква правосъдна промяна ще е ефективна”, акцентира Митов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР