Ход на правителството на Обединеното кралство да отмени законово задължение

...
Ход на правителството на Обединеното кралство да отмени законово задължение
Коментари Харесай

Отмяната на Обединеното кралство на законово задължение за защита на цялата островна икономика ще има „слаб ефект“

Ход на държавното управление на Обединеното кралство да анулира законово обвързване за отбрана на цялата островна стопанска система ще има дребен на практика резултат, сподели министърът на стопанската система на Stormont.

Конър Мърфи сподели, че икономическите връзки в целия остров Ирландия са се развили органично през последните години и той предвижда, че растежът ще се форсира в бъдеще, без значение от наличието на командния документ на държавното управление на Обединеното кралство за отбрана на Съюза.

Документът дава обещание да анулира раздел от Закона за (оттегляне) на Европейския съюз от 2018 година, който постанова правно обвързване на министрите да пазят стопанската система на целия остров.

В командния документ се споделя, че клаузата е източник на безпокойствие за синдикалистите, като се твърди, че може да има „ дълготраен изкривяващ юридически резултат “, който отвлича вниманието от „ действителния приоритет “ на държавното управление на Обединеното кралство за отбрана на северните Мястото на Ирландия във вътрешния п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР