Хоакин Бъкли е една от големите звезди на веригата за

...
Хоакин Бъкли е една от големите звезди на веригата за
Коментари Харесай

Авторът на "най-великия нокаут" се върна на работа в аптеката

Хоакин Бъкли е една от огромните звезди на веригата за смесени бойни изкуства UFC. 26-годишният американец неотдавна изпревари по известност огромната звезда Конър Макгрегър, освен това изцяло справедливо.

Преди дни Бъкли нокаутира по зрелищен метод Импа Касанганай във втория рунд. Въпреки че съперникът хвана крайници му, той съумя да се завърти и да го нацели в брадичката. Феновете на бойните спортове останаха възхитени и нарекоха акцията " Най-великия нокаут в историята ". Американецът пък си заслужи награда от 50 000 $ поради атрактивното осъществяване, както и по 10 000 $ за присъединяване в мача и успеха.

KO of the Year!

Go all angles on 's masterpiece

[ | | ]
— UFC (@ufc)

Сумата е добре пристигнала в фамилния бюджет на Бъкли. Но това не значи, че той ще спре да... работи. Точно по този начин - незабавно след нокаута боецът се завърна в аптеката, в която дава нощни смени.

Хоакин работи в известна верига аптеки в Съединени американски щати, а повода е, че желае... да изкарва пари.

" Нямах работа, ходех единствено в залата и това беше работното ми място. Работех, като упражнявах. Но по-късно осъзнах, че не се постанова да се бъхтя по този начин. Тогава упражнявах по 8 часа всеки ден, без да спирам. Отрази се зле на тялото ми. Сега упражнявам по 2-3 часа дневно и съм добре. Вече имам и свободно време, тъй че взех решение, че би трябвало да изкарвам пари ", споделя Бъкли.
View this post on Instagram

A post shared by (@newmansa94) on Aug 3, 2020 at 12:11pm PDT

Така боецът попада в аптеката. И бързо печели доверието на работодателите си. Днес Хоакин е шеф промяна и избира да работи през нощта.

" Трябва да съм сигурен, че сътрудниците ми са удовлетворени. И да ги направлявам, когато имат проблеми ", споделя още индивидът, направил този впечатляващ удар с крайник.

Голяма поддръжка в двете кариери на американеца оказва половинката му Сара. Двамата към този момент се радват на дребен правоприемник, като не се съмняваме, че има кой да го научи да се бие, само че и да се труди.
View this post on Instagram

A post shared by (@newmansa94) on Aug 22, 2020 at 4:38pm PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР