HMD Global вече набира персонал за американските си операцииБрандът Nokia

...
HMD Global вече набира персонал за американските си операцииБрандът Nokia
Коментари Харесай

Nokia смартфоните се връщат на пазара в САЩ?

HMD Global към този момент набира личен състав за американските си интервенции

Брандът Nokia може още веднъж да стане фактор на пазара за смарт телефони в Съединени американски щати

След като възвърне част от позициите на Nokia на пазара за смарт телефони в Европа и Азия, компанията HMD Global има намерение да нападна и американския пазар, в случай че се съди по обявите й за работа в LinkedIn.
още по тематиката
Продажбите на възродения бранд в Азия и Европа порастват с нелоши темпове и по всичко наподобява, че Nokia смарт телефоните скоро ще станат налични и оттатък океана. HMD е разгласила в LinkedIn публикация за наемане на няколко мениджъри в Съединени американски щати – за работата с клиенти, за продуктите и електронната търговия.

Като се имат поради финландските корени на HMD Global, надали ще бъде мъчно за компанията да подписа контракти с телеком операторите на пазара в Съединени американски щати, които са основният фактор в бизнеса със смарт телефони.

Не е изключено, HMD да навлезе на пазара в Съединени американски щати по едно и също време с стартиране на идващия си Nokia флагман. Според предварителните информации, устройството ще предложи неповторима многомодулна камера Light.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР