Хлябът е неизменна част от менюто на повечето от нас.

...
Хлябът е неизменна част от менюто на повечето от нас.
Коментари Харесай

3 признака, че незабавно трябва да се откажете от хляба

Хлябът е неизменима част от менюто на множеството от нас. Изследванията демонстрират, че в доста случаи той може да бъде потребен, изключително в случай че е изработен от пълнозърнесто брашно. Но от време на време e допустимо потреблението му да докара до здравословни проблеми и има няколко признака, по които може да разберете, че е време да се откажете от тестените произведения. Ето кои са те.
1. Наддаване на тегло
Ако стартирате да наддавате на тегло, наложително е да преразгледате количеството самун, което ядете. Яденето на две или повече порции бял самун дневно доста увеличава риска от затлъстяване или наднормено тегло съгласно изследване, оповестено в списанието BMC Public Health.
 Тази жена постави хляба под течаща вода. Вижте какво се случи Тази жена постави хляба под течаща вода. Вижте какво се случи
Всеки обича прясно изпечен самун, мек от вътрешната страна и хрупкав извън. Въпреки това, в случай че постои единствено няколко дни, просто е невероятно да се яде....
2. Високо кръвно налягане
Ако внезапно стойностите на кръвното ви налягане стартират да се покачват, елиминирането на хляба от вашата диета ще помогне за нормализирането им. Според проучване, оповестено в списание Nutrients, потреблението на една филия самун един или повече пъти седмично е обвързвана с по-висок риск от повишаване на кръвното.
3. Постоянни конвулсии в стомаха
Ако забелязвате, че получавате конвулсии след потреблението на сандвич или парче самун, време е да преразгледате нормалната си диета. Възможно е това недоволство да се дължи на целиакия (цьолиакия) -  нетърпимост към глутена, който се съдържа в обилие в хляба. Ако се оплаквате от отичане на корема, болежка, диария и запек след консумация на самун, по-добре се откажете от всевъзможни тестени произведения.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР