Хлебна диета – топи килограмите, без да се налага да

...
Хлебна диета – топи килограмите, без да се налага да
Коментари Харесай

Хлебна диета – топи 10 килограма за 2 седмици

Хлебна диета – топи килограмите, без да се постанова да гладувате

За някои от нас, които не могат да си показват живота без тестени произведения, „ положителните “ учени от Израел измислиха „ хлебната диета “, благодарение на която можете да свалите невероятните 10 кг единствено за две седмици!

Ето какво би трябвало да знаете преди да се запознаете с тази диета.

Учени от Израел, под управлението на известната нутриционистка Олга Рез-Каснер, споделят, че постоянният банкет на въглехидрати като тези, които се съдържат в хляба, комбинирани с нискомаслено сирене и плодове, обезвреждат възприятието на апетит и ни оказват помощ да отслабваме по-бързо.

Също по този начин, тази диета е потребна за диабетици, защото отстранява желанието за сладко, намалява холестерола, кръвното налягане и равнищата на кръвната захар.

Диетата се състои от два стадия. Общото и за двата стадия е, че би трябвало да пиете доста вода от самото начало, най-малко 7 чаши дневно. Допустимо е да се пие кафе и естествен сок, само че в рационални количества. Не е неприятно да приемате калций и мултивитамини като добавка по време на диетата, защото не са включени всички групи храни.

Първи стадий
По време на първия стадий от тази диета би трябвало да се употребяват 7 до 12 дребни части самун всеки ден, без значение какъв тип самун сте избрали. Приблизително нормата е половин комат (резен) от нарязания на машина самун (което значи общо 4-6 филийки).

За мъжете този брой е от 12 до 16. Можете да си сложите сирене на хляба или доста тъничък пласт масло.

Тези, които ядат месо, разрешени са фино парче риба, шунка или прошуто.

За страдание, сладкишите са строго неразрешени, само че вместо това можете да ядете всевъзможни зеленчуци, които не съдържат нишесте. Позволени са 3 яйца за една седмица. Яжте по 200 г кисело мляко всеки ден.

Три пъти седмично се употребява риба или месо със задушени зеленчуци. В деня, в който ядете месо, намалете хляба на 4 части.

Трябва да ядете по една ябълка всеки ден. Яжте на всеки три часа. Първият стадий продължава една седмица.

Втори стадий
През втората седмица можете да замените хляба с варени бобови култури и чаша варени макарони. Също по този начин можете да ядете овесена каша, елда, ориз и варени картофи.

Консумацията на зеленчуци не е лимитирана. Консумирайте 200 г кисело мляко всеки ден. Рибата и пилешкото месо са позволени два пъти седмично. Яжте на всеки 3 или 4 часа. Идеята на този стадий е да се задържи тежестта след бързото намаляване с първия стадий.

Вижте още: Почистване на артериите със стафиди, джинджифил и зелен чай

Споделете тази ефикасна хлебна диета с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР