Хлебарките са сериозна напаст и веднъж появят ли се в

...
Хлебарките са сериозна напаст и веднъж появят ли се в
Коментари Харесай

С това елементарно домашно средство ХЛЕБАРКИТЕ бягат като ПОПАРЕНИ

Хлебарките са сериозна злина и един път появят ли се в дома ни – битката става сериозна и продължителна. Те се появяват още веднъж и още веднъж, а нашите способи за прогонването им, се изчерпват. Но има една хитринка, за която може и да не сте предполагали, а тя в действителност е доста елементарна. Нека забележим по какъв метод може да се отървете от тези гадинки един път вечно и да не ги виждате повече в уюта на дома си.

Не е наложително да употребявате скъпи препарати, които даже не съумяват да свършат обещаното на етикета. 
За домашно приготвената примес, която ще ви представим през днешния ден за битката с хлебарките, са ви нужни борна киселина, грис, ванилин, захар и жълтък. Повечето от продуктите може да си набавите без даже да се постанова да излизате от вкъщи си. Целта на това средство е да примами насекомите и да ги отстрани, като сигурно тези напасти няма още веднъж да се приближат до дома ви.
Елементарно средство, с което ще се избавите от хлебарките вечно
Но са тази лесна домашна примес, към този момент можем да сме сигурни, че те повече няма да припарят в дома ни. Нейната най-важна съставна част е борната...
Прочети повече
Борната киселина би трябвало да е под формата на прахуляк, а в случай че у дома нямате грис – използвайте недопечен картоф. Не е наложително варенето на никой от съставените елементи, само че по избор може да сварите гриса авансово. 
Целта на захарта и ванилина е посредством примамващия си мирис да привлекат насекомите към отровата. По предпочитание може да изберете пудра захар пред кристална. Хлебарките не могат да усетят заплахата от тази примес, а и нямат отбрана против борната киселина, тъй че резултатът ще е приемлив.
Трябва да кажем обаче, че и вие би трябвало да сте деликатни с борната киселина, изключително в случай че в дома ви се подвизават деца или животни. Използвайте сместа през нощта, когато няма никой от фамилията, а и когато хлебарките са най-активни. 

Разбъркайте всички съставни елементи и нанесете на местата, където най-често срещате напастта – да вземем за пример в кухнята към мивката, в тоалетната и банята, в коридора. Също по този начин по местата, откъдето могат да се промушат, с цел да влязат в дома ви – в случай че имате пукнатини в первазите и около прозорците да вземем за пример.

Затворете тези пространства и на сутринта благодарение на метла или хартия съберете всички хлебарки и ги изхвърлете в тоалетната паница. Някои от тях може към момента да са живи, по тази причина този вид е най-сигурен. 

Ако имате проблеми с сходни напасти, използвайте точно този трик, резултатите са обезпечени и дълготрайни. Не се заблуждавайте от маркетинговите реклами на продуктите в пазарната мрежа. Този способ е изпитан и е настоящ от дълги години, а продуктите за сместа, както видяхте, участват във всяко домакинство.
Поръсете от тази фалшификация и ХЛЕБАРКИТЕ ще извърнат корема
Хлебарките са злина, от която доста мъчно можем да се отървем. Има случаи, в които битката с тях продължава месеци, а даже и повече....
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР