Хладнокръвна игра, изненадващи обрати и първа голяма печалба ще видят

...
Хладнокръвна игра, изненадващи обрати и първа голяма печалба ще видят
Коментари Харесай

Неочаквани обрати и впечатляваща печалба в „Голямото преследване“ тази седмица по NOVA

Хладнокръвна игра, изненадващи обрати и първа огромна облага ще видят феновете в новите епизоди на „ Голямото гонене “ тази седмица. В играта за познания всяка вечер ще се включват четирима нови участници , които ще пробват с самообладание и разум да надхитрят Преследвачите.

Кой от тимовете ще покаже отлични умения и добра екипна работа, с цел да си тръгне с впечатляваща премия, не пропускайте да гледате от 18:00 ч. по NOVA.

В първия ден от седмицата против Преследвача в „ Голямото гонене ” се изправят шеф, юрист, специалист продажби и артист - хора с разнообразни специалности, опит и ползи, само че обединени от концепцията да победят и да си тръгнат с огромна парична премия.

Йоанна Савова (на 32 години от София) приключва компетентност „ Европеистика ” в Холандия и работи в IT бранша. Тя е почитател на рисковите прекарвания - играла е покер в Лас Вегас, карала е сърф в Хавай, изкачила е връх Митикас в Гърция. В „ Голямото гонене ” дамата идва, с цел да завоюва 5000 лева, с които да закупи капиталово злато.

Светлин Димитров (на 51 години от Перник) работи като юрист от 26 години насам. Има две дъщери - на осем и на пет години, които го стимулират да взе участие в предаването. Затова Светлин желае да завоюва 10 000 лева и с тях да заведе децата си на незабравима екскурзия.

Светослав Ненков (на 36 години от Перник) работи в областта на хранително-вкусовата индустрия. Щастливо женен е и има деветгодишна щерка. Гордее се, че е управител на аматьорския футболен клуб „ Старата школа ” Перник. Светослав желае да си тръгне от играта с 5000 лева, които би употребявал за фамилна екскурзия до Берлин и Истанбул.

Светлозар Георгиев с креативния псевдоним Северин (на 34 години от София) приключва „ Поп и джаз пеене ” в Националната музикална академия. Работи в прочут столичен пиано бар, само че приема участия и в страната. Известен е със занимателните си клипчета във Фейсбук и TikTok. Играчът се устремява към сумата от 7000 лева, която му е нужна за финансиране на личен музикален клип.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят през днешния ден участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „ Голямото гонене “, довечера от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в, както и във на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР