Хладилникът е един от многото важни домакински уреди, към избора

...
Хладилникът е един от многото важни домакински уреди, към избора
Коментари Харесай

Къде е мястото на хладилника вкъщи?

Хладилникът е един от многото значими домашен уреди, към избора на които не трябва да подхождате безгрижно. Когато обаче създавате новата си кухня, вие сте изправени пред още едно не леко предизвикателство. Става дума за определянето на най-подходящото място на към този момент закупения ледник. 
Прочетете още
Има ли значение къде тъкмо ще поставите уреда в дома си  и какъв брой мястото му способства за разхода на електрическа енергия и за вярното му действие ще разберете в идващите редове. 

Тъй като хладилникът спада към едрата техника, доста постоянно той е стартовата точка при проектирането на кухнята. Независимо дали сте наели компания, която да направи кухненския план, или разчитате на личните си качества като дизайнер, започнете с мястото на хладилника. За облекчение, можете да следвате стъпките, изброени по-долу.

- Помислете за допустимо най-прохладното място в кухнята ви. По този метод ще си гарантирате много по-нисък разход на сила. Съветваме ви да не инсталирате хладилника или фризера си в непосредствена непосредственост до готварската печка, до парно или до каквито и да са уреди, излъчваща топлота. След повишение на температурата в пространството към уреда даже с 1 градус, се усилва и неговата консумация. Точно за това позицията на хладилника има директно отношение към изразходваната сила.

- За да действа вярно новата ви облага се уверете, че към вентилационните решетки ще има задоволително място и че въздухът ще може умерено да циркулира. Същото важи и при хладилниците за вграждане.

- Помислете и за придвижването на вратите. Дали то се ще прави свободно и дали няма в близост мебели, които биха попречили на отварянето и затварянето. 

След като обмислите  всички тези стъпки и сте наясно с това къде би било най-разумно да позиционирате вашия ледник, можете умерено да преминете и към избора на съответен модел. Именно съгласно мястото, с което разполагате, по-лесно ще се ориентирате на пазара и ще можете да се насочите към ледник, който да пасва точно на вашата кухня.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР