Хладилна витрина с продукти в помощ на бедни заработи пред

...
Хладилна витрина с продукти в помощ на бедни заработи пред
Коментари Харесай

Хладилна витрина с продукти в помощ на бедни заработи в Хасково

Хладилна витрина с артикули в помощ на небогати проработи пред търговски обект в Хасково. Идеята е донори да оставят в електрическия долап храни и питиета, които нуждаещи се не могат да си разрешат да си купят. Автор на самодейността е локалния общински консултант Митко Петров /ГЕРБ/, оповестиха от централата на партията.

Витрината е била закупена от парламентариста със лични средства и заредена от него през днешния ден сутринта. Тя е ситуирана пред хранителен магазин на бул. "Освобождение " в регионалния център. Собственикът на обекта е поел заплащането на тока и организацията по работата.

"Много хора към този момент демонстрират интерес към концепцията. Надявам се положителното да продължи и да бъде подето и от други хора с благоприятни условия. Вярвам, че сходни хранителни витрини за нуждаещи се ще се появят и в други хасковски квартали, с цел да може оптимален брой хора да се възползват от тях ". Това е споделил Митко Петров пред пресцентъра на локалната организация на политическата мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР