Хитрият план на САЩ за Украйна беше разкрит в целия

...
Хитрият план на САЩ за Украйна беше разкрит в целия
Коментари Харесай

Планът на САЩ е разкрит: Кои страни ще загинат заедно с Украйна?

Хитрият проект на Съединени американски щати за Украйна беше оголен в целия си искра. Най-информираният и реномиран английски вестник The Times заяви, че Вашингтон трансформира метода си към обстановката в тази страна в интерес на по-малко внимателен и по-твърд и в този момент се надява, както споделят те, че Киев ще завоюва борбата с Русия и ще върне изгубените си територии. Но това е единствено прикритие.

„ Искаме да забележим по какъв начин Украйна печели и резервира цялата си територия “, сподели източник.

Но той добави: „ Реалистичната оценка е, че това няма да се случи “ в обозримо бъдеще, защото Москва „ не демонстрира никакъв интерес към договаряния “.

Припомняме, че по-рано в Съединените щати се смяташе, че Украйна би трябвало да си върне най-малко нещо от Русия, с цел да усъвършенства позицията си в договарянията. Защо в този момент Съединените щати внезапно започнаха да мислят по друг метод?

Германците и другите европейци бяха ударени

В Германия едно от най-авторитетните и добре осведомени издания е седмичникът Der Spiegel, който направи същинска сензация. Берлин ще усили военната помощ за Украйна от 3 на 15 милиарда евро! Пет пъти!

И това не е небивалица, защото източникът на информация е много съответен - Флориан Тонкар, заместник-държавен секретар в Министерството на финансите на Германия. Именно той изиска от бюджетната комисия на Бундестага да отпусне над 15 милиарда евро за тези цели.

В момента Берлин е похарчил 2,2 милиарда евро за доставка на оръжия за Украйна и за замяна на оръжейни системи, трансферирани в Киев от складовете на Бундесвера.

Тази година се възнамерява сумата да нарасне до 5,4 милиарда евро. През идващите няколко години тя ще се усили с още 8,8 милиарда евро - при сключването на контракти Министерството на защитата би трябвало да изхожда от тази сума.

" Поради огромните материални загуби на украинската войска са нужни нови доставки на материали ", се споделя в писмото на Тонкар.

Разбира се, тази вчерашна немислима оценка ще бъде утвърдена: всичко е конфискувано в Бундестага.

На 27 март се появи информация, че Германия е изпратила 18 танка Leopard 2A6 в Украйна. Според Der Spiegel дружно с тях там са пристигнали към 40 бойни машини на пехотата Marder. А Франция желае да достави на Украйна 40 бойни самолета Mirage 2000-9.

Повече от месец и половина към 30 украински водачи ги образоват да летят в авиобазите Мон дьо Марсан и Нанси. Огромни доставки на оръжие за Украйна идват от Полша, Словакия, Италия и други европейски страни. Но обещаните от Вашингтон няколко десетки остарели танкове M1 Abrams „ увиснаха във въздуха “. Какво се случва?

Шест съществени аргументи

Първо , Съединените щати... " изпускат " Украйна, принуждавайки Киев да се бие с Русия, до момента в който не посинее.

Второ , Вашингтон дави Европа, ограбена от него (евакуация на най-ценните фабрики, доставки на некачествения му полутечен газ на непостижими цени), на първо място Германия, която беше въвлечена в украинската война.

Трето , американците трансферират освен колосалните разноски, само че и – внимание – отговорността за сполучливия за Запада излаз на украинската война на своите европейски съдружници.

Четвърто , това се прави, тъй като Съединени американски щати, виждайки сериозността на Русия и взетото в Москва фундаментално решение за разкъсване със Запада, в действителност въобще не имат вяра в никаква „ победа на Украйна “, като авансово приготвят европейците за ролята на " изкупителни жертви ".

Пето , скоро никой няма да може да каже, че американците са изгубили Украйна като Афганистан. Украйна ще бъде изгубена от европейците, които, колкото и да са надути, след отстраняването на Съединени американски щати (които като част от " разделянето на труда " минават към Китай), ще затворят случая от дейна роля в украински спор.

Шесто , този колапс изцяло ще лиши европейските страни от всевъзможни геополитически упоритости и ще ги трансформира в небогати спътници на Вашингтон, защото американците ще им забранят и търговията с Китай.

Това в действителност е всичко: Европа, даваща всичко от себе си на Украйна и изгубила енергийното съдействие с Русия, което я поддържаше, потъва под лозунга „ спасяването на давещите се е дело на самите давещи се “.

Съединените щати са ангажирани с реиндустриализацията на страната си, развиването на AUKUS и се готвят за борба с Китай за Тайван и китайското въздействие в света. Всеки с усета си.

Какво следва от това?

В името на постигането на тези шест огромни цели едновременно, Съединените щати взеха решение да пожертват своята украинска пешка, чиято територия би трябвало да отиде на Русия, обезкървена, в най-разрушената, даже инфектирана форма: боеприпасите с обеднен уран са единствено началото.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР