Хитрата рускиня Виктория Капитонова е измамила стотици наивници в нета,

...
Хитрата рускиня Виктория Капитонова е измамила стотици наивници в нета,
Коментари Харесай

Потребители изреваха: Съдят Виктория Капитонова, измамила ги с пари! (сумата е колосална - виж още)

Хитрата рускиня Виктория Капитонова е измамила стотици наивници в нета, за което се е облажила с над 100 бона. Това изреваха ужилените пострадали и се заканиха, че ще заведат дело против нея. Впрочем се оказа, че и тя ги плаши със същото, само че този път за клюка.

Работата е в това, че Викито, която съумя да грабне успеха в " Ергенът ", само че не и сърцето на ергена Виктор Стоянов, се прави на лайф коуч и консултант по какъв начин да пробиваме в онлайн пространството. Тя обещавала на почитателите си да им " раздвижи " Тик-Ток и други мрежи като им даде справочник от потребна информация, препоръки и други мурафети, с които Наталия Кобилкина от дълго време я е изпреварила.

Курсовете при Капитонова коствали 500 лв. като пари били броили над 230 души. Съответно Виктория е прибрала над 100 бона, за които обаче клиентите й не видели нищо - не и нещо в действителност нейно.

" Оказа се, че нито една концепция не е действително на Виктория, а тя е откраднала всичко, което демонстрира и приказва, от Марго Савчук, която е известна инфлуенсърка в Русия. Това е страшна безочливост и ние си желаеме парите назад ", беснеят потребителките в нета.

Капитонова, несъмнено, отхвърля всичко това и счита, че е дело на злобни злобари, които също се заканва да даде на правораздаването.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР