Хитовият сръбски екшън Южен вятър 2: Ускорение“ привлече най-много зрители

...
Хитовият сръбски екшън Южен вятър 2: Ускорение“ привлече най-много зрители
Коментари Харесай

Южен вятър 2 отвя боксофиса в България

Хитовият сръбски екшън „ Южен вятър 2: Ускорение “ притегли най-вече фенове в кината през миналия уикенд. Премиерата на продължението на най-касовия филм в актуалното сръбско кино беше на 4 февруари и единствено в първите си 3 дни съумя да притегли вниманието на 11 970 фенове . Това го сложи преди всичко в класацията, следван от „ Петя на моята Петя “ и американския шлагер „ Moonfall ”.  


„ Южен вятър 2: Ускорение “ наблюдава историята на Петър Мараш, изигран от сръбската звезда Милош Бикович, който има упоритостта да разшири бизнеса си, вкарал го в пандиза в първата част на кино лентата. „ Ускорение “ удвоява екшъна, бързите скорости и мрежата от наркотрафиканти. Действието се развива редом в няколко страни, в това число и на родна земя, където Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки, Мак Маринов и Руси Чанев  не престават работата на българската формация, водена от Христо Шопов (Димитър) през 2018.  

Поредицата е въодушевена от престъпния свят и мрачните събития през 90-те години, когато на Балканите царува безвластие и политически безпорядък. В снимането на „ Южен вятър 2: Ускорение “ взимат присъединяване най-големите звезди на сръбското кино, а на терен работят екипи от няколко страни, като едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.  


Втората част на кино лентата излиза отвън асфалта и градската среда, с цел да тръгне по неотъпканите планински терени на Сърбия, Хърватска и България. На фона на живописните естествени пейзажи ще забележим по какъв начин орисите на неприятните момчета се преплитат оттатък битката за превъзходство в трафика на опиати. „ Южен вятър 2: Ускорение “ слага основните герои в редица тествания, като задава значим въпрос „ парите или фамилията? “.  
Премиерата на хитовия сръбски филм „ Южен вятър 2: Ускорение “ се отсрочва за 4 февруари 2022 година
Най-гледаният сръбски филм за последните 20 години „ Южен вятър “ се завръща с обещаващо продължение – „ Южен вятъ...
Прочети повече
Филмът може да бъда гледан във всички кина в цяла България.  

Продуценти са Татяна Гойкович, Милош Аврамович, Милош Бикович и Миодраг Радонич, а сценарист е Петър Михайлович.  

В България филмът се популяризира от BS Films с поддръжката на ANVELI.  

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР