Хитовият спектакъл „Животни“ на театър „Хенд“ вече има нова визия

...
Хитовият спектакъл „Животни“ на театър „Хенд“ вече има нова визия
Коментари Харесай

Комедията Животни на Кени тръгва по сцените на страната

Хитовият театър „ Животни “ на спектакъл „ Хенд “ към този момент има нова визия и разполага със лична страница в обществените мрежи. Целта на основателите му е той да излезе от рамките на Пловдив и да тръгне по другите подиуми в страната.

Комедията на Ивомир Игнатов – Кени ще гостува за първи път в залата на Théatro в София на 26 февруари. Досега „ Животни “ е показвана на пловдивска сцена към 20 пъти.

Заради коронавирус рестриктивните мерки спектаклите бяха мощно лимитирани. „ Животни “ ще бъде играна още веднъж в залата на спектакъл „ Хенд “ на 24 февруари от 19 часа.

Авторът й Ивомир Игнатов – Кени, я дефинира като неуместна комедия, чието деяние е в провинциална психиатрична клиника.



За трима пациенти, всеки от които има характерен проблем, се грижат доктор и здравна сестра. Денят стартира с осъществяване на арт терапия. Неволен участник в нея обаче става и майстор-бояджия.

Лекари и пациенти поемат дружно на приказно странствуване с подръчни материали. Ситуация след обстановка въображаемият свят взима превес.

" Ситуациите се сменят в бързо движение и границата сред действителност и фикция се стопява. Създават се комедийни обстановки, историята се развива ненадейно, всички се превъплъщават в разнообразни занимателни персонажи “, споделя режисьорът Ивомир Иагнатов - Кени.

Той е създател на спектакъла, негов режисьор и създателя на костюмите. В " Животни " играят Любомир Василев, Радослава Донева, Здравка Христозова, Никола Манолевски, Марин Несторов и Цветелина Маркова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР