Хитовият сериал ще зарадва феновете с вълнуващ четвърти сезон, който

...
Хитовият сериал ще зарадва феновете с вълнуващ четвърти сезон, който
Коментари Харесай

Нови герои и изненадващи обрати в четвъртия сезон на хитовия уеб сериал “Следвай ме”

Хитовият сериал ще зарадва почитателите с трогателен четвърти сезон, който започва на 17 септември във. Новите епизоди на най-номинираната родна уеб поредност слагат обичаните персонажи пред вълнуващи тествания. Всички отпътуват на учебен лагер, на който участва и доста известна Instagram звезда. Коя е тя и по какъв начин съумява да се намеси в връзките сред двойките, не пропускайте да разберете във.

В четвъртия сезон на обичаната уеб поредност любовните пристрастености сред основните герои са сложени под въпрос. Ники и Марти са дружно, Изабела и Даниел също, само че докога? Връзката на Йоан и Петя се развива с бързи темпове, само че какво им е подготвила ориста, не пропускайте да разберете в новите епизоди. От своя страна Алекс задълбочава връзките си с Крис и прави опит да пречупи консервативните възгледи на половинката си. Отношенията на Катя и Петьо минават през катарзис.

И до момента в който животът на обичаните герои от сериала е изпълнен с безредици и значими избори, на сцената се появява нова звезда – красива и рискова, подготвена да размъти водата. Коя родна атрактивна дама ще влезе в ролята на Instagram сензацията, гледайте във.

завоюва три оценки на първото издание на “NOVA поддържа българските филми ” и е първият български сериал в селекцията на влиятелните европейски фестивали Webfest Berlin и Seriesland - Bilbao International Digital Festival. Със своите близо 30 милиона гледания, продукцията е измежду най-обичаните от онлайн потребителите.

Какви изненади крие новият сезон на хитовия уеб сериал, гледайте от 17 септември първо във.

Може да следите “Следвай ме ” всеки понеделник и четвъртък във
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР