Хитовият сериал на БНТ Вина ще има втори сезон. Това

...
Хитовият сериал на БНТ Вина ще има втори сезон. Това
Коментари Харесай

Сериалът на БНТ Вина ще има втори сезон

Хитовият сериал на Българска национална телевизия " Вина " ще има втори сезон. Това заяви генералният шеф Емил Кошлуков откакто финалът на първия сезон бе излъчен онлайн в четвъртък вечерта в центъра на Сандански.

" Успехът е безапелационен, това е една от най-хубавите продукции в програмата ни, видяхте отворения край, с който приключи, просто плаче за втори сезон. Така че имаме решение за втори сезон на " Вина ", сподели той.

Стотици туристи и локални хора изгледаха последния епизод на сериала " Вина " в центъра на Сандански и дегустираха вино на производители от района. С завладяващия сюжет и настоящите проблеми, които се преглеждат, сериалът се подреди измежду най-успешните продукции на Българска национална телевизия.



Така, с изключение на на екрана, събитието се придвижи и в центъра на Сандански - регионът, в който беше сниман сериалът.

" През тази година бяхме най-големият вложител в български филми. Тези две сесии, които направихме за произвеждане, изключително след коронавирус, бяха единствените сесии за българско кино. Вярвам, че успяхме - този сериал е несъмнено доказателство - и по рейтингите, и по реакциите, а и по площада, който виждате в Сандански ", сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

За бъдещи продукции би трябвало да се обърнем към български създатели, които да основават типични български сериали, сподели още той.



" Вярвам, че това е посоката и можем да създадем още повече и по-добри неща ", добави Кошлуков.

Последният епизод на сериала бе озаглавен " Мавруд " - и режисьорът Виктор Божинов изясни за какво: " Мавруд е вид вино, който се счита за най-тежък и по тази причина във всяка винена верига той стои най-сетне. Зрителите може би са уловили логиката на придвижване на сортовете, тъй че това е повода. Признавам си, че не чаках това, което се случи, само че постоянно съм считал, че добре разказаната българска история е способна да влезе в сърцето на българина ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР