Хитовият сериал "Бягство от затвора" наскоро придоби съвсем реални измерения

...
Хитовият сериал "Бягство от затвора" наскоро придоби съвсем реални измерения
Коментари Харесай

Бягство от затвора: Софийски централен взриви социалните мрежи

Хитовият сериал "Бягство от пандиза " неотдавна закупи напълно действителни измерения и то не къде да е, а на наша — българска почва.

Бягството на двама от пандизчиите, обитаващи килиите на Централен софийски затвор, разбуни духовете и провокира всеобщо безпокойствие. То се трансформира в една от най-обсъжданите и коментирани тематики у нас, като в същото време нямаше по какъв начин да не пробуди и типичното нашенско възприятие за комизъм.

Безспорно, за огромна част от българите, казусът имаше по-скоро смешен, в сравнение с драматичен темперамент и обществените мрежи бяха залети от любопитни колажи и закачливи мнения по тематиката.

Бягството на двамата нарушители — Владимир Пелов и Радослав Колев, които се измъкнаха измежду бял ден през парадния вход на Централния софийски затвор, гонени само от чистачката на промяна Христина — въодушеви доста консуматори.

Повечето създатели на колажи и картинки, които разгласиха творбите си в мрежата, бяха почерпили ентусиазъм от паметния американски сериал Prison Break, възраждайки го от пепелта за нов сезон: "Бягство от пандиза: Софийски централен ".

В новия сезон обаче, двамата постоянно бягащи и преследвани кино облика (в функциите Уентуърт Милър и Доминик Пърсел) в този момент бяха сменени от двамата родни рецидивисти — Владимир Пелов и Радослав Колев.



Разбира се, уместно внимание бе обърнато и на храбрата чистачка Христина, която единствена се е пробвала да спре бегълците.

Потребител във Фейсбук даже показа своята "ексклузивна фотография " — интерпретираща случилото се.



По мотив невероятното бягство от столичния затвор и непоколебимият подвиг, проявен от Христина, потребителят Павлин П. написа: "Софийски Централен Затвор търси да наеме 20 чистачки за укрепване на защитата.
А Чистачката Герой на софийския затвор Христина Александрова към този момент е номинирана за Мъж на Годината… "

"Единственият човек, който ги гонил до последно била чистачката на пандиза. Като Мунчо (герой от романа на Иван Вазов "Под игото " - бел.ред.), горката, единственият човек, който се осмели да стачкува... ", се чете в друга обява.

"Централният Софийски затвор набира чистачки за защита. Предимство е да имат бойни умения с метли ", написа потребителят Дани Т., към оповестената от него подигравка  Във връзка с изключителните умения и смелост, проявени от чистачката, един консуматор реши да показа на към момента незапознатите интернет консуматори "оръжието ", с което Христина си служи до момента в който извършва служебния си дълг: "Автоматична метла М-17, на въоръжение в Софийски централен затвор.
Тактико-технически данни: 1 размах в секунда; удари с дръжката — 30 в минута; при мятане прелита 20 м.;
Екстри: Може да се употребява като кунгфу сопа и като метла на Баба Яга. "

Не всичко се втрти към тематиката за единственият, осмелил се да погне бегълците. Много от изявленията са ориентирани към ограниченията за сигурност и защита в заведението за отнемане от независимост.

"В Централния Софийски Затвор и на Летище София- “ВХОД СВОБОДЕН”!, написа един консуматор.

Мнението на различен е, че пропусквателните пунктове и защитата в Централен софийски затвор наподобяват ето по този начин:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР