Хитовите български сериали Под прикритие и Братя имат различни продуценти

...
Хитовите български сериали Под прикритие и Братя имат различни продуценти
Коментари Харесай

Денис Топал от „Братя” и Иво Андонов от „Под прикритие” са в един и същи офис

Хитовите български сериали „ Под прикритие ” и „ Братя ” имат разнообразни продуценти и се излъчват в конкурентните малките екрани БНТ1 И Нова телевизия, само че екипът им употребява едни и същи декори за най-ключовите си местоположения, откри „ Уикенд ”.

Помещението, което мафиотите Иво Андонов и Денис Топал употребяват за свои офиси, в действителност се оказа едно и също място. Най-запомнящ се е издайническият шахматен фон на стената, който всекидневно се слага на пода.  Оказва се, че модерният Executive Lounge на 19-ия етаж на хотел „ Маринела “ постоянно се трансформира в снимачна площадка освен за фотосите на сериали. Просторната зала с неповторима панорамна панорама и съвременен интериор се отдава чартърен за бизнес срещи, разнообразни частни празненства и фотоси на видеоклипове. Луксозното помещение е употребявано даже за конференции на футболен клуб „ Лудогорец ”.

През 2011 година екипът на Димитър Гочев и Димитър Митовски си харесват лусозната зала за тузарския офис на гангстера Иво Андонов в един от най-успешните родни сериали – „ Под прикритие ”. Преди 4 години шахматният фон се появи във видеото към песента „ Истинска жена ”, изпята от фолк певицата Мария, Гъмзата и Ави Бенеди.

Крими сериалът „ Братя ”, който се завърна на 23 февруари с втори сезон, е продуциран и основан от Краси Ванков. Неговата компания „ Идалго прадакшънс ” е осъществила риалити сериала „ София денонощно ”, „ Съдби на кръстопът ”, „ Ол инклузив ” и рекламни клипове. Миналата година Ванков избра за офис на мафиота Денис Топал същата лъскава хотелска зала като на Иво Андонов, от където върти бизнес империята си. Зрителите евентуално нямаше и да схванат, в случай че двата сериала не се „ засякоха ”. Току-що Нова тв излъчи повторението на някои от сезоните на „ Под прикритие ” и общия интериор стана обществено притежание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР