Хитовата турска поредица Ти разкажи, Черно море“ вече и в

...
Хитовата турска поредица Ти разкажи, Черно море“ вече и в
Коментари Харесай

История за оцеляване в търсене на щастието в „Ти разкажи,Черно море“

Хитовата турска поредност „ Ти разкажи, Черно море “ към този момент и в българския ефир всеки работен ден от 27 март. Сериалът обгръща разнообразни житейски тематики, измежду които превъзмогването на тежки тествания, вярата в положителното, откриването на същинската обич и мощните фамилни връзки. Сериалът ще бъде предаван всеки работен ден от 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.

По време на юношеството си Нефес е продадена като младоженка на жестокия и авторитетен предприемач Ведат. Години наред тя води тежък живот, само че всеки опит да потърси спасението със сина си Ийт приключва с неуспех и мъчителни последствия. Всичко трагично се трансформира за Нефес, когато Ведат взема решение да стартира общ бизнес с Мустафа Калели. Бизнесменът от Черноморския район отпътува до Истанбул, с цел да подписа съглашение с Ведат и води своето семейство със себе си. По-малкият брат на Мустафа – бунтарят Тахир инцидентно схваща, че Нефес е жертва на домашно принуждение, само че не може да направи нищо, с цел да й помогне. Въпреки това младата жена възнамерява да избяга, скривайки се в колата на семейство Калели. Този финален обезверен опит на Нефес ще накара Тахир да влезе в рискова борба, с цел да ги избави.

В основните функции на хитовия турски сериал влизат Улаш Туна Астепе, който се превъплъщава в безстрашния Тахир и Ирем Хелваджъоглу, позната с присъединяване си в сериала „ Слънчеви девойки “, която се трансформира в смелата Нефес. Завладяващата история в поредицата „ Ти разкажи, Черно море “ реализира големи триумфи при премиерата си в Турция, след което е продадена в над 20 територии по целия свят.

Премиерният сериал следва да опише за трагичния живот на една смела жена, която се бори обезверено с всички тежки удари на ориста, с цел да сътвори мир в живота си. Ще успее ли Нефес да се избави от жестокия си брачен партньор благодарение на непокорния Тахир? Ще откри ли младата жена щастието с дребния си наследник?

Гледайте епизодите на премиерния сериал „ Ти разкажи, Черно море “ от 27 март, понеделник, 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР