Хитовата песен Пипни ме тук“ на дуета Румънеца и Енчев

...
Хитовата песен Пипни ме тук“ на дуета Румънеца и Енчев
Коментари Харесай

Фики откраднал част от песента Пипни ме тук на Румънеца и Енчев

Хитовата ария „ Пипни ме тук “ на дуета Румънеца и Енчев е била открадната и употребена в цели четири песни.  Музиката и текстът могат да бъдат разпознати в осъществяване на Бисер Кинг, Фики Стораро и Ники Сойдере.

„ Ще търсим обезщетения, несъмнено, за това, че повече от година всеки пее песента, както откри за добре ”, изясни пред “Телеграф ” Георги Енчев. Той описа още, че сега процесът е в самото начало, само че с дуетната му половинка няма да оставят нещата просто по този начин. Бисер Кинг, който нашумя като създател на „ Доп доп, йес йес “, не отхвърля, че тя е импровизация върху известния от предишното шлагер. „ Аз извадих тази ария от мазето и я съживих “, показа пред “Телеграф ” музикантът.

Според Енчев обаче никой не се е допитал до тях за въпросната импровизация, също така песента се употребява изрично с комерсиални цели. Очевидно е, че „ Пипни ме тук “ е първоизточникът, тъй като това парче е от 2001 година, изясни още Енчев. Той напомни, че песента им се трансформира в цялостен шлагер с излизането си и до през днешния ден държи първо място в класацията за най-пускана ария с към 800 предавания на седмица по радиото. „ Очевидно е, че песента ни е открадната, както елементи от музиката, по този начин и части от текста. Един човек взима пари, с цел да си клати корема на нашата музика пред разнообразни кръчми по света “, описа още рапърът. Междувременно Енчев показа, че с Румънеца към този момент работят върху нови части и най-хубавото следва. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР