– хитът в анти-ейдж терапиите у домаПоследният писък в анти-ейдж

...
– хитът в анти-ейдж терапиите у домаПоследният писък в анти-ейдж
Коментари Харесай

Смарт устройство с микроток стяга и опъва кожата на лицето

– шлагерът в анти-ейдж терапиите вкъщи
Последният вик в анти-ейдж домашните лечения е симпатичното смарт устройство с микроток на шведския бранд FOREO. Уредът работи като интензивна подготовка – стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки тип и акцентира контурите на лицето.

е апарат за тонизиране на кожата с микроток, който извежда фитнеса на лицето на напълно ново равнище. С помощта на микротокови пулсации, „ мечето “ тренира и подтиква над 65-те мускула на лицето и шията. BEAR стяга и енергизира кожата за юношески, контуриран тип, осигурявайки ви професионална терапия вкъщи. Стимулиращите микротокове тонизират кожата, до момента в който T-Sonic™ пулсациите, които са запазена марка на FOREO, отпускат точките на напрежение на лицевите мускули, изглаждайки фините линии и бръчици.

BEAR разполага и с патентована анти-шокова система, която го прави най-сигурното устройство с микроток в света. Интелигентните датчици мерят устойчивостта на кожата ви на електричество, след което автоматизирано настройват и контролират интензивността по този начин, че процедурата да бъде ефикасна и с нулев дискомфорт за потребителя!

Как микротокът подкрепя производството на колаген?

Микротоковите анти-ейдж процедури, които BEAR предлага, в същността си съставляват „ нехирургичен лифтинг на лицето “. Микротокът е естествена опция на ботокса и филърите и дава обещание по-млада, гладка и стегна кожа.

Микротоковите пулсации подтикват производството на колаген

Микротокът подтиква производството на АТФ (аденозин трифосфат), което от своя страна предизвиква синтеза на структурни протеини като еластин и колаген. Колагенът е главният протеин, който тялото ви употребява за създаване на мускули. Подобно на подготовка за лице, BEAR работи посредством двете си микротокови сфери, които насочват микротоковата си сила непосредствено към кожата и раздвижват мускулите.

Всеки човек има общо 43 мускула на лицето и 26 на шията, които с времето губят своята разтегливост и тонус, само че с помощта на микротоковата технология, всички тези мускули могат да бъдат тренирани, с цел да имаме по-стегната кожа и по-изваяно лице.

 Средно огромната повърхнина на сферите значи, че те могат да обработват по-големи площи и в същото време да насочват действието си съсредоточено върху всяка дребна фина линия с прецизна грижа. Когато употребявате микроток, кожните кафези се разграждат и по-късно порастват още веднъж по-силни, по същия метод както се случва с вашите мускули след повдигане на тежести. Докато признаците на стареене се заличават в повърхностния пласт на кожата, BEAR работи по едно и също време и на равнището на най-дълбокия пласт на кожата, с цел да се получи стегнат и тонизиран външен тип.

Това устройство е същински персонален треньор за лицето ви и предлага 5 равнища на микротокова активност, идеални за всеки, които разрешават да адаптирате и персонализирате лечението си с BEAR™ по отношение на действителните потребности на кожата си.

Какво съставляват пулсациите на T-Sonic™ и по какъв начин работят?

T-Sonic™ всъщност са трансдермални пулсации, т.е. те минават през външните пластове на кожата. Когато са ориентирани към зони, предразположени към поява на бръчки, T-Sonic™ пулсациите оказват помощ за разпределяне на точките на напрежение на лицевите мускули и за изглаждане фините линии и бръчки. Те също по този начин усъвършенстват притока на кръв, понижават подпухналостта и тъмните кръгове и усъвършенстват усвояването на всевъзможни козметични артикули, оставяйки кожата ви с юношески искра.

Безопасни или мъчителни са процедурите с микроток?

Устойчивостта на кожата на всеки варира според от това какъв брой е суха или хидратирана. В резултат на това устойчивостта на кожата може да е друга съгласно сезона или деня и варира от кожа до кожа. Иновативната анти-шокова система на BEAR™ употребява интелигентни датчици за сканиране и премерване на устойчивостта на кожата ви на електричество със скорост 100x в секунда. След това автоматизирано настройва микротока (само за 0,002 секунди – по-бързо, в сравнение с даже можете да си помислите за мигане), с цел да подхожда най-добре на кожата ви. В резултат на това анти-шоковата система на FOREO отстрани всевъзможен късмет за дискомфорт за кожата ви, което води до оптимално улеснение, успеваемост и забележими резултати при всяка приложимост.

Какво би трябвало да знаем и по какъв начин да използваме BEAR™?

Както казахме първоначално, това е устройство от напълно ново потомство. То ще разчупи визиите ви за елементарен преносим апарат. Първо, „ мечето “ работи с приложение, което се конфигурира на вашия смарт телефон и чрез Bluetooth връзка се свързва с него. При закупуване е належащо да го регистрирате, след което използването му е доста елементарна. Влизате в приложението в бранш treatments, избирате равнище на пулсации (като за първи път е добре да изберете равнище 1) и на екрана ще се появи симпатична дама, която ще ви направлява. Препоръчително е да употребявате приложения в комплекта серум, като го апликирате нежно на лицето си. След това, чрез Bluetooth устройството единствено ще се започва и в границите на две минути, ще може да обработите цялото си лице и шия.

Технологията на BEAR™ е задоволително безвредна и нежна за потребление всеки ден – заран или вечер. За реализиране на резултат е задоволително 2-минутна процедура на ден.

За най-благоприятен резултат, е целесъобразно потреблението на серум на водна основа, предопределен за приложимост с микротокови устройства. Опитайте серума FOREO SERUM SERUM SERUM – с неговата надълбоко хидратираща формула, която съдържа антиоксиданти, богати на сквален и хиалуронова киселина, той способства за по-мек, равен и юношески тип.

Можете умерено да употребявате BEAR™ към очите, в региона тъкмо над скулата, с цел да третирате фините линии. Препоръчва се да се заобикаля използването на смарт джаджата в централната част на шията (в региона на щитовидната жлеза), тъй като прекосяването на устройството през тази област може да я свръхстимулира, което не е целесъобразно.

За реализиране на оптимално положителни резултати, би трябвало да се употребява на почистено лице и шия, след нанасяне по цялото лице и шия на серум на водна основа, подобаващ за микротокова терапия, защото този серум работи като главен проводник за микротокове и тяхното безвредно и дейно деяние върху кожата.

Уредът е безусловно безвреден за кожата, тъй че може да се употребява всеки ден – целесъобразно е един път дневно, заран или вечер, при процедура с дълготрайност от 1 до 3 минути. Важно е да се съблюдава 24-часовият интервал сред употребите. Препоръчителна приложимост: пет пъти седмично, в продължение на 60 дни и по-късно от 2 до 3 пъти седмично, с цел да се поддържат резултатите.

Нивото на интензитета на микротока може да се контролира

Всеки, съгласно личните си желания и чувства, може ръчно да контролира интензитета на микротока посредством приложението FOREO For You.

 По-високата активност на микротока се равнява на повече мощ, което води до по-дълбоко навлизане и повече сила, влизаща в кожата ви, което я прави по-ефективна. Кожата на всеки обаче е друга – по тази причина мощно предлагаме първо да изпробвате устройството (със SERUM SERUM SERUM), като започнете от равнище 1 и последователно увеличавате, с цел да видите кой интензитет на микротока е най-подходящ за вас.

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата, измежду които BEAR, като и хитовата серия за разчистване на разположение и масажното устройство за СПА преживяване вкъщи, могат да бъдат закупени на, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на.

BEAR е налично в цвят фуксия (розово) на и в Notino, както и в лимитирана ментова версия на. Препоръчителната му цена е 586 лв..

Гледайте потребното видео по какъв начин да употребявате FOREO BEAR™ по-долу.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР