Хитът на Марая Кери All I Want for Christmas is

...
Хитът на Марая Кери All I Want for Christmas is
Коментари Харесай

Марая Кери е пак на върха на коледните музикални класации

Хитът на Марая Кери " All I Want for Christmas is You " се завръща и тази година, с цел да оглави за следващ път коледните ранглисти.

Песента от 1994 година доближава №1 в класацията Hot 100 на Billboard през последните четири следващи години. Класацията мери най-популярните песни всяка седмица по лъчение и продажби.

Експертите предвиждат, че скоро приходите от песента ще надвишават 100 милиона $.

Според Джо Бенет, музиколог и професор в музикалния лицей Бъркли, в музикално и в текстово отношение песента е съвършено проектирана за триумф.

" Това беше задачата ми - да направя нещо непреходно, което да не наподобява на 90-те години ", изясни Кери в скорошно изявление за " Добро утро, Америка ".

От 2010 година насам Billboard изготвя описи с най-хубавите сезонни шлагери, а " All I Want for Christmas is You " е оглавявала класацията 57 пъти за интервал от 62 седмици.

Песента е достигнала своя връх от 387 милиона стрийминга през 2019 година, когато се навършиха 25 години от издаването ѝ.

Коледният шлагер постоянно остава настоящ. Всяка година песента като че ли се слага на пауза за 10 месеца и на 1 ноември още веднъж стартира да звучи по улиците, във всеки търговски център или дом. Точно на тази дата всяка година Марая Кери оповестява в обществените мрежи, че " е време " да я пусне още веднъж.

Тазгодишното видео обръщение показва по какъв начин тя се освобождава от мразовит блок, с цел да стартира да пее още веднъж " All I Want for Christmas is You ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР