Hisense Europe, производителят на битови уреди с марки Hisense и

...
Hisense Europe, производителят на битови уреди с марки Hisense и
Коментари Харесай

Марките на Hisense Europe са отличени с престижна награда за устойчивост

Hisense Europe, производителят на битови уреди с марки Hisense и Gorenje, с горделивост афишира, че е награден със сребърен орден от EcoVadis.

Този прочут бизнес рейтинг отличава уговорката към устойчиви бизнес практики и е доказателство за непрекъснатите старания на компанията да сведе до най-малко въздействието си върху планетата и да насърчи обществената отговорност. 



Залагане на задачите за резистентност

Hisense Europe със своите марки Hisense и Gorenje има сложени амбициозни цели за резистентност, ориентирани към пет основни области, които обгръщат околната среда, устойчивите артикули, устойчивата верига на доставки, хората и обществената отговорност и новите бизнес модели. Тези цели включват понижаване на потреблението на сила посредством усъвършенстване от възобновими източници, увеличение на потреблението на рециклирани материали в продуктите, понижаване на отпадъците, поощряване на устойчивия превоз и повишение на устойчивостта на веригата за доставки. Фокусът на компанията върху устойчивостта е явен в напъните ѝ да рециклира 96% от генерираните боклуци, да употребява 100% рециклируеми опаковки до 2024 година и да понижи излъчванията на CO2 в резултат на превоза. Престижният сребърен орден демонстрира, че Hisense Europe е създала вярната тактика за повишение на устойчивостта на своите бизнес модели.

Намаляване на въздействието върху околната среда с устойчиви артикули

Една компания би трябвало да се занимава с всички стадии на производството, с цел да сведе до най-малко въглеродния си отпечатък, в това число потреблението на сила в процеса на произвеждане, материалите, употребявани в продуктите и техния витален цикъл, както и процесите на пакетиране и превозване. В тези области Hisense Europe реализира забележителен прогрес през последните 5 години с 38% понижение на потреблението на вода и 24% понижение на потреблението на електрическа енергия. Техните създавани в Европа битови уреди Hisense и Gorenje са направени от отлични, екологично здрави и разградими материали и минават строги проби, с цел да усилят експлоатационния си живот. Важен аспект е и съществуването на аварийни елементи и лесното обслужване на продуктите.

Стремеж към по-голяма обществена отговорност

Процесът на оценяване и рейтингът за резистентност на EcoVadis регистрират освен екологичните, само че и обществените и етичните резултати на фирмите. Hisense Europe с марките Hisense и Gorenje получи сребро за уговорката си да предизвиква етични бизнес практики като основаване на равни благоприятни условия за всички и създаване на просвета на шерване на познания. Инвестирането в персоналния и професионален напредък на чиновниците е един от главните цели. В Hisense Europe да вземем за пример общият брой на часовете за образование през 2021 година е над 136 000, което съставлява 20 часа на чиновник. Една от задачите им е да предизвикват здравословния баланс сред работата и дейния метод на живот. 



Амбициозни цели за бъдещето

Получаването на медала EcoVadis потвърждава, че Hisense Europe прави стъпка в вярната посока, с цел да направи продуктите и интервенциите допустимо най-устойчиви. „ Устойчивостта е в основата на нашите полезности и ние ще продължим да работим интензивно, с цел да сведем до най-малко нашето влияние върху околната среда и да насърчаваме обществената отговорност. Това узаконяване е огромно достижение и ние се гордеем, че сме част от общността EcoVadis “, сподели Хансън Хан, основен изпълнителен шеф на Hisense Europe.

„ В грижата за околната среда имаме богата история, датираща от преди повече от тридесет години, и нашите старания в тази област са необятно приети от специалисти както в страната, по този начин и в интернационален проект “, споделя Томаж Корошец, член на управителния съвет. „ Нашите вложения във възобновима сила, фокусът върху трайността и успеваемостта на продуктите и използването на правилата на кръговата стопанска система се оказаха верният метод. За нас е чест да получим сребърния орден EcoVadis, защото той е израз на нашето разбиране, че фирмите с пореден ангажимент към обществената и екологичната отговорност са тези, които ще реализиран дълготраен триумф. “

Hisense Europe със своите марки Hisense и Gorenje ще продължи да работи за резистентност и етични бизнес практики с непрестанен блян да усъвършенства и да оказва позитивно влияние върху обществото и околната среда.

За Hisense Europe

Китайската мултинационална компания Hisense е един от водещите международни производители на потребителска електроника и битови уреди. Компанията претърпява бързо развиване през последните 50 години. От дребна фабрика за радиоапарати в китайския град Циндао се трансформира в световна корпорация с наличие в 160 страни и райони по целия свят. В нея работят над 90 000 души в международен мащаб. Hisense Group обгръща разнообразни индустриални подразделения и продуктови групи, от потребителска електроника, битови уреди, ИТ интелигентни системи до бизнес с недвижими парцели. Компанията Hisense се концентрира върху най-новите софтуерни трендове за създаване на новаторски и лесни за клиентите решения, които могат доста да усилят качеството на живот. Тя основава активността си на мощна дистрибуторска мрежа в целия свят, изключително в Европа. Hisense Europe има 27 бизнес подразделения, три мощни индустриални центъра и четири центъра за научноизследователска и развойна активност в цяла Европа. Компанията сплотява разнообразни марки, профилирани за разнообразни потребителски сегменти. Сред тях четири са международно известни: Hisense, Gorenje, Asko и Toshiba. Всяка марка е ориентирана към друг вид консуматори и предлага новаторски решения за удобен живот в съвременен дом. Приходите от продажби на Hisense Europe порастват устойчиво през последните няколко години, а групата се трансформира в един от водещите европейски производители на битови уреди и потребителска електроника. Нейната визия е да се трансформира в надеждна, вековна компания, която дава интелигентни решения, целящи да подобрят качеството на живот и благосъстоянието на потребителите.

За EcoVadis

EcoVadis е водещ снабдител на рейтинги и оценки на резистентност на бизнеса, оценявайки резултатите на фирмите в области като околна среда, труд и човешки права, нравственос и стабилно доставяне. Процесът на узаконяване от страна на EcoVadis включва задълбочена оценка на политиките, практиките и резултатите на компанията, която по-късно се подрежда и класира по отношение на съперниците в сектора. Процесът е непоколебим и прави оценка фирмите по разнообразни критерии, в това число ръководство на околната среда, трудови практики и етично бизнес държание. Компаниите, които демонстрират отлични резултати във връзка с устойчивостта, се отличават със сребърен, златен или платинен рейтинг, който акцентира уговорката им към виновните бизнес практики. Рейтингът EcoVadis е приет за водещ стандарт за резистентност в корпоративния свят, предоставяйки на фирмите скъпа противоположна връзка за техните старания в тази посока и благоприятни условия за усъвършенстване.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР