Хирурзи от МБАЛ Благоевград спасиха живота на 30-годишен мъж от

...
Хирурзи от МБАЛ Благоевград спасиха живота на 30-годишен мъж от
Коментари Харесай

Хирурзи от МБАЛ Благоевград спасиха живота на 30- годишен, забил нож в шията си пред полицаи по време на проверка

Хирурзи от МБАЛ Благоевград избавиха живота на 30-годишен мъж от плевенското село Буковлък, който през днешния ден пред служители на реда от Първо ръководство на Министерство на вътрешните работи, се прониза с нож в шията, наоколо до сънната артерия.

Това се случи към 14 часа в пътническия трен Благоевград- София по време на полицейска инспекция. При опит на ченгетата да ревизират документите на лицето, мъжът извадил нож и го забил в шията си.

Транспортиран е до Спешно поделение на МБАЛ, след което е настанен в хирургия на болничното заведение, лекарите зашили раздрания кръвоносен съд и го извели вън от заплаха за живота. " Пациентът е добре, няма заплаха за живота му, ще остане под наблюдаване, въпреки всичко наранена е артерия, сподели шефът на МБАЛ доктор Д. Димитров.

30 -годишният се оказа познайник на служителите на реда, преди дни отвлече 30 годишна благоевградчанка, с която съжителствал за малко. Полицаите ги откриха на гарата в София, само че похитителят съумял да избяга-до през днешния ден, когато попадна в ръцете на полицията.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР