Хирургът проф. д-р Валентин Василев е избран за декан на

...
Хирургът проф. д-р Валентин Василев е избран за декан на
Коментари Харесай

Проф. д-р Валентин Василев е избран за декан на Факултета по обществено здраве и здравни грижи в Бургас

Хирургът проф. доктор Валентин Василев е определен за декан на Факултета по публично здраве и здравни грижи в Университет " Проф. доктор Асен Златаров “, оповестиха от пресцентъра на университета.

Професорът, който е шеф на Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ – Бургас, от години преподава на студентите в бургаския държавен университет.

Във Факултета по публично здраве и здравни грижи се приготвят фрагменти за едни от най-търсените сега специалности в България и в света – медицински експерти в четири бакалавърски и две магистърски специалности. Предлагат се и три квалификационни курса – за парамедици, за  оператори на хипербарни камери и по здравен мениджмънт.

Междувременно Община Бургас започва нова стажантска стратегия в областта на детското и учебно опазване на здравето в партньорство с двата отраслови факултета в университета.

Програмата е ориентирана напълно към студентите по медицина и здравни грижи от специалностите – " Лекар “, " Лекарски помощник “ и " Медицинска сестра “. Студентите ще извършват своите отговорности под управлението на медицински експерти. 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР