Хирургът, който прави гинекологични прегледи, е временно отстранен от работа.

...
Хирургът, който прави гинекологични прегледи, е временно отстранен от работа.
Коментари Харесай

След разследване на Тина Ивайлова: Отстраниха временно хирурга, правил гинекологични прегледи

Хирургът, който прави гинекологични прегледи, е краткотрайно отхвърлен от работа. Това оповестиха от лечебното заведение. Причината е журналистическото следствие на  Тина Ивайлова  и  GlasNews.bg , което през вчерашния ден беше излъчено. В репортаж ви показахме по какъв начин доктор Артур Полшиков пробва да убеди млада жена, че е належащо да ѝ направи гинеколкогичен обзор, за който той няма право. Това потвърдиха и редица специалисти.
Прочетете още
Припомняме, че същият доктор, е арестуван пред 2020 година от ГДБОП за голямо владеене и разпространяване на детско порно.

Ето и позицията на ямболската болница, изпратена до медията ни:

Във връзка с оповестен на 14.04.2024г. журналистически материал на уеб страницата на GLAS NEWS.BG с създател Тина Ивайлова и Заглавие " Хирург, разпространявал детско порно, прави гинекологични прегледи ". Информираме Ви, че след публикуването на материала със заповед на Изпълнителния Дректор на „ МБАЛ " Свети Пантелеймон " -Ямбол " АД е разпоредена вътрешна инспекция и свикана комисията за Медицинска нравственос и Деонтология кьм ЛЗ. Считано от 15.04.2024г. Д-р Артур Полшиков е краткотрайно отхвърлен от работа до привършване на инспекция. Държа да подчертая, че от назначението му до през днешния ден против доктор Артур Полшиков в Лечебното заведение няма постъпили публични тъжби. Въпреки това, управлението на „ МБАЛ " Свети Пантелеймон " -Ямбол " АД намира за належащо казусът да бъде обяснен и изрично се афишира против каквито и да е нарушавания на медицинските стандарти. За останалите твордения в репортажа има способени институции. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР