Хипотетично депутати от "Атака" могат да бъдат заместени с друга

...
Хипотетично депутати от "Атака" могат да бъдат заместени с друга
Коментари Харесай

Делян Добрев: Може да сменим Сидеров с Марешки

Хипотетично депутати от "Атака " могат да бъдат заместени с друга сходна по мярка парламентарна група – тази на Марешки, съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Така той разяснява острото изявление на водача на "Атака " Волен Сидеров, който атакува вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов - негови сътрудници в "Обединени патриоти ", и ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Не е работа на Симеонов да разсъждава върху работата на парламентарната група. Ако желае да я оглавява - да заповяда, аз мога да отида на негово място. И всеки да си гледа работата. Ако той желае да менторства и да споделя какво би трябвало да се случва на всички места, това не е вярно ", сподели Сидеров пред партийната си телевизия "Алфа ".

На въпрос какво ще стане, в случай че Сидеров откаже поддръжка на държавното управление, Добрев отговори тази заран пред Нова телевизия, че видяно математически броят на атакистите е почти еднакъв на тези на "Воля " на Веселин Марешки, които също поддържат кабинета.

„ Това, което чуваме, звучи като напрежение вътре в Патриотичния фронт, а не като напрежение сред Обединени патриоти и ГЕРБ. „ Ако има напрежение то би трябвало да се разисква в границите на съдружния съвет”, сподели още Добрев.

Според него напрежението сред трите патриотични обединения не се придвижва върху ГЕРБ, само че съгласно анализатори този следващ трус в ръководещата коалиция е индикативен за натрупващото се напрежение.

По-късно през днешния ден в Народното събрание стартира изключителна среща сред ГЕРБ и "Обединени патриоти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР