Хипермаркет Билла“ безсрамно мародерства шофьорите във Враца, установи проверка на

...
Хипермаркет Билла“ безсрамно мародерства шофьорите във Враца, установи проверка на
Коментари Харесай

Бойкот на „Билла“! Щавят безсрамно шофьорите във Враца, инспекторите от КЗП стачкуват за пари /снимки/

Хипермаркет „ Билла “ нахално мародерства водачите във Враца, откри инспекция на организация BulNews.
При влизане на паркинга на магазина ви посреща надпис, че за неговите клиенти престоят до 1 час е безвъзмезден. Ако обаче отидете незабавно до автомата за възнаграждение в самия хипермаркет с учудване ще видите, че към този момент дължите 3 лева, нищо че от влизането ви до валидирането на входния билет са минали 2-3 мин.
Оказва се, че от „ Билла “ са пуснали в ход хитра скица да накарат хората да посещават магазина. Когато отидете на касата, там има второ устройство, в което можете да валидирате талона за вход на паркинга и чак тогава да го напуснете, без да плащате такса.
На процедура от хипермаркета ви принуждават наложително да влезете вътре, даже и в случай че нямате желание да пазарувате тъкмо в него.
Действащата скица към този момент докара до бяс врачанските водачи. В същото време инспекторите от Комисия за отбрана на потребителя /КЗП/ стачкуват за по-високи заплати и отговорностите им са останали на назад във времето. По тази причина единствената опция врачани да реагират на игричките за трупане на облаги е да бойкотират „ Билла “ и извършването на покупки там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР